Reklam
Evet FX sistemi için arka planda çalışıyorum. Beni zorlayan süreçlerden bir taneside bu şuanda.Tormentte ufak bi hata mevcut galiba
Ekli dosyayı görüntüle 17056
haaa anladım abi bilgi için teşekkür ederim ^^aslında o sorun map ile ilgili, bazı moradon smd dosyalarında merdivenin o kısmında colesion hatası mevcut, bu yüzden.
Yanlış bilgi yüksek shape sayısından dolayı fps düşüyorhaaa anladım abi bilgi için teşekkür ederim ^^
smd dosyasında olsa herkes düşerdi ordan reis.aslında o sorun map ile ilgili, bazı moradon smd dosyalarında merdivenin o kısmında colesion hatası mevcut, bu yüzden.
evt fps olayı shape poly den kaynaklanır gpu render alırken ne kadar poly varsa fps o kadar duser standarttır busmd dosyasında olsa herkes düşerdi ordan reis.