Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM sanal pcye Bot pt atabileceğim db kurdum ana pcden giremiyorum

h2k2n

KY Üye
iyi geceler bir arkadaşın paylaşımıyla bot pklı hazır sanal pc kurdum pcye. sanaldan oyuna giriyor ama ana pcden giremiyorum yardım edebilecek var mı?

h2k2n

KY Üye
İp adreslerini güncellediniz mi? Sizde 127.0.0.1 yazıyordur. Sadece localden girilir.
googleden ip adresim yazdım cıkanlar ile değiştirdim ama sonuç aynı.
bu arada dostum ben sadece gameserver.ini içindeki ip adreslerini değiştirdim ve sql içindeki game server list ve game server options bölümündeki ipleri değiştirdim. portları da açtım

dogandeniz12

KY Saygın Üye
hocam siz ne hata alıyorsanız onu söyleyin ve sunucu ise sunucu ip adresini yazıcanız db deki gameserver game optoin yerlerdeki ip yerlerine ve odbc ayarlarını da yaparsanız mükemmel yine bakarız

h2k2n

KY Üye
hocam siz ne hata alıyorsanız onu söyleyin ve sunucu ise sunucu ip adresini yazıcanız db deki gameserver game optoin yerlerdeki ip yerlerine ve odbc ayarlarını da yaparsanız mükemmel yine bakarız
hacım günaydın sanal sunucuda start geliyor oyuna giriyorum gm char ile fakat normal pcden girince start gelmiyor rica etsem 5 dakika yardımcı olur musun 15 yıl önce falan kuruyordum server paslanmışım biraz :D

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Bu şekilde uğraşmaya değmez bence. Localde kurup oynamanız ile sanal sunucuya kurup oynamanız arasında bir fark yok. Sanal, sunucu ile yormayın pc yi boş yere. Arkadaşlarınız ile oynayacaksanız eğer hamachi'yi deneyin.

crazyurkay01

KY Kıdemli Üye
Cmd ipconfig yaz oradaki IPv4 Address karşındaki ip adresini db ve server.ini dosyalarına yaz daha sonra source dosyalarında gameserver.dlg ve loginserver.dlg orayı kontrol et ip adresi isteyebilir orayı değiştir o kadar

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt