Reklam
Hocam nereyle oynadiysan senin bilmen lazım rightclick yaz arat orjinal dosya ile karşılaştır nerdeki kodu sildiysen bizimki samanlıkta iğne aramaya benzerHSACSX V2239 src de bızıklarkan sağ tık kırdırma sitemini bozdum ama ne yaptıysam düzeltemiyorum yardımcı olabiilecek varmı acaba nereye neye bakmam gerek şimdiden teşekkür ederim
sistemi eski heryerden birşey çekiyor işin içinden çıkması zor hsacsx te sağ tıkHSACSX V2239 src de bızıklarkan sağ tık kırdırma sitemini bozdum ama ne yaptıysam düzeltemiyorum yardımcı olabiilecek varmı acaba nereye neye bakmam gerek şimdiden teşekkür ederim
hocam cngclk paylaştığı bot sistemi ise ben 1 ay ugraştım bulamadım hatayı vazgeçtim o sistem bozuyor sağ tıkı olmuyor birinden vazgeçeceksinsorun orda bir şey silmedim bot sistemini entegre ederken gitti![]()
sağ tıktan vazgeçtik hocam kendim için uğraşıyorum çok önemli değilhocam cngclk paylaştığı bot sistemi ise ben 1 ay ugraştım bulamadım hatayı vazgeçtim o sistem bozuyor sağ tıkı olmuyor birinden vazgeçeceksin![]()