Reklam
armyguard dosyalarında mevcut db olacağını sanmıyorum dostum(belkide olabilir)Database icinde bir skill demage tablosu var ozaman oradan okuyor.
Denkgele tablo eklemeyle olmaz sourcede muhtemelen demage tablosu vardir. Adminin dedigiyerlere bak. İllaki vardir.valla nerey baktıysam bulamadım extra ZGUARD databaesindeki magic tablolarını armyGuarda ekledim
oraya bakacağımDenkgele tablo eklemeyle olmaz sourcede muhtemelen demage tablosu vardir. Adminin dedigiyerlere bak. İllaki vardir.
ITEM_OP ile alakalı o ve onun %100 patlaması lazım değil mibendede priest dark mace her vuruşta patlıyor nasıl çözeriz
uskodaki görevi gibi çalışmıyorki heal atarak damage atması lazım yapmıyor r ve skil vurunca yapıyor.ITEM_OP ile alakalı o ve onun %100 patlaması lazım değil mi
dogruduruskodaki görevi gibi çalışmıyorki heal atarak damage atması lazım yapmıyor r ve skil vurunca yapıyor.
evet sorun getdamage ile alakalıymş teşekkür ederim CMDKUnit.cpp içinde getdamage fonksiyonu olması lazım hocam oraya kontrol et.