Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

MYKO Rex Myko - Nostalji Server

Takvime Eklendi: 02-11-25
KY Kıdemli Üye
Sunucu Adı
Rex Myko
Durum
açık
Acs
hsacs
Açılış tarihi
02.11.2025
Tür
Myko-Nostalji
Web Site
http://www.rexmyko.com/
Merhaba ben Kerem, 35 yaşındayım, Arkeolog olarak çalışıyorum. Tamamen yapay zekadan oluşan bir knight online serverı kurmak uzun yıllardır en büyük hayallerimden biriydi. Geçtiğimiz sene bu hayalimi gerçekleştirmek için C++ öğrenmeye başladım.2003-2006 yıllarında çocukken oynadığımız ve hepimizin özlemle andığı o günleri tekrar yaşayabilmek adına, 0000000, F9Devil, HitMachine gibi isimlerin efsane olduğu max levelın 70 olduğu zamanları yansıtan bir server kurdum. Hobi projesi olarak uğraştığım bu işi sizlerle paylaşmak istedim. Aklıma yeni fikirler geldikçe servera eklemeler yapıyorum. Benim gibi o günleri özleyen nostalji meraklıları gelip istedikleri gibi takılabilir serverda. Server'ı kendim botlarla oynamak amacıyla tasarladığım için, açılış günü, beta vs yok. Zaten server 4 aydır açık, hem oynayıp hem geliştiriyorum. İşlerin büyük bir kısmını bitirdiğim için bu projeyi burada paylaşmaya karar verdim. Sakince vakit geçirip, eski günleri yad etmek isterseniz buyrun gelin. Daha detaylı bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz. Hem yazılım, hem pk alanında yayın yaptığım twitch kanalına da adresinden ulaşabilirsiniz. Client Link: . Discord Link: TeamSpeak3 Link: 91.124.63.237:9144

Son düzenleme:
KY Üye
? BÖYLE KALIYOR

Ekli dosyalar

• 232321.png
    232321.png
    794.5 KB · Görüntüleme: 35
KY Kıdemli Üye
test edelim diye girdik de sw sc bile yok. bu nasıl bir test kanka pus ücretli item yok pot yok sc yok nasıl test edeceğiz bu sw'yi

KY Üye
bir iletişim adresi discord vs olsa iyi olurmuş.
bir de gerçekten başlangıçta bir sw sc genie vs verilebilirmiş en azından denemek için.

KY Kıdemli Üye
bir iletişim adresi discord vs olsa iyi olurmuş.
bir de gerçekten başlangıçta bir sw sc genie vs verilebilirmiş en azından denemek için.
Yapıcı eleştirin için teşekkürler hocam, discord ve ts linkleri eklenmiştir konuya.

KY Kıdemli Üye
davet geçersiz diyor hocam. kontrol etmenizde yarar var.
Linki güncelledim hocam teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda başlangıcı kolaylaştırmak için, premium, genie, oto loot, hp, ac, attack, sw sc ve pot eklenmiştir.

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Linki güncelledim hocam teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda başlangıcı kolaylaştırmak için, premium, genie, oto loot, hp, ac, attack, sw sc ve pot eklenmiştir.

1 gunluk exp pre 3 gunluk sc vermişsin premiumu da kırılmayan cinsten vermişsin. sana oyundan sordugumda burası arkadaşlarımla takıldığım yer diyorsun gelip forumda tanıtım konusu acıyorsun. gelme kardeşim desen haklısın sadece mantıken soruyorum arkadas gurubunla kobay mı arıyorsunuz sw de :D

KY Kıdemli Üye
1 gunluk exp pre 3 gunluk sc vermişsin premiumu da kırılmayan cinsten vermişsin. sana oyundan sordugumda burası arkadaşlarımla takıldığım yer diyorsun gelip forumda tanıtım konusu acıyorsun. gelme kardeşim desen haklısın sadece mantıken soruyorum arkadas gurubunla kobay mı arıyorsunuz sw de :D
Ah be hocam sen konuyu çok yanlış anlamışsın. Sana tavsiyem yukarı çıkıp konuyu tekrar okuman. Burası player vs player bir sw değil, bana oyuncu da lazım değil. 2002-2006 yıllarında oynamış olup da o günleri özleyen benim gibi insanların arada bir girip taklıp stres atacağı bir yer burası. Ben zaten hergün oynuyorum, benim gibi bu tarz birşeye merağı olan insanlar da faydalanabilsin diye paylaştım. Sana o gün pm'de dediğim 5-6 arkadaş oynuyoruz lafına gelecek olursak, oyuncu sayımız az olduğu için gelen insanlarla kaynaşıp aynı clanda oynuyoruz genelde, whatsapp grubumuz var, onların da fikirlerini soruyorum yapay zeka vs herhangi bir konuda değişiklik yapacağım zaman. Anlayacağın gerçek hayattan arkadaşlarım değil, serverda tanıştık hepsiyle, tanışmaya da devam ediyoruz gelenlerle. Pre sc vs konusuna gelirsek, ben zaten kimseye birşey vermek zorunda değilim. O günlerde başladığın zaman oyunun sana verdiği tek şey 10 tane küçük hp pottu, benim amacım da o günleri tekrar yaşayabileceğimiz bir yer oluşturmak. O günlerde oynamamış, gerçek knight online deneyiminin ne olduğunu bilmeyen insanlar zaten gelmesin, onlara uygun bir yer değil burası. Kendim için yaptığım serverı benim gibi insanların bulması umuduyla paylaştım, nadir de olsa çıkıyor böyle kafamızın uyacağı güzel insanlar. Neyse hocam fazla uzadı konu, belli ki senin için uygun biryer değil burası, sana hayatta başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
serverın açıksa geliyorum yaş 46 :) aresten kalma ezik, nickim harbi_bicakci
Server açık hocam, kendim oynayayım diye yaptığım için sürekli açık kalacak zaten. Ara ara bırakır özledikçe geri dönerim :). Emek serverı değil emekli serverı oldu zaten hocam hep 30 yaş üstüyüz serverda :D

Üst Alt