Reklam
açık zaten hocamaçık olsaymış bir de iyiymiş
Oyuncular var hocam şuan server açık. O şekilde kaldığında launcherı kapatıp açar mısın.? BÖYLE KALIYOR
Yapıcı eleştirin için teşekkürler hocam, discord ve ts linkleri eklenmiştir konuya.bir iletişim adresi discord vs olsa iyi olurmuş.
bir de gerçekten başlangıçta bir sw sc genie vs verilebilirmiş en azından denemek için.
Yapıcı eleştirin için teşekkürler hocam, discord ve ts linkleri eklenmiştir konuya.
Linki güncelledim hocam teşekkür ederim.davet geçersiz diyor hocam. kontrol etmenizde yarar var.
Linki güncelledim hocam teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda başlangıcı kolaylaştırmak için, premium, genie, oto loot, hp, ac, attack, sw sc ve pot eklenmiştir.
Ah be hocam sen konuyu çok yanlış anlamışsın. Sana tavsiyem yukarı çıkıp konuyu tekrar okuman. Burası player vs player bir sw değil, bana oyuncu da lazım değil. 2002-2006 yıllarında oynamış olup da o günleri özleyen benim gibi insanların arada bir girip taklıp stres atacağı bir yer burası. Ben zaten hergün oynuyorum, benim gibi bu tarz birşeye merağı olan insanlar da faydalanabilsin diye paylaştım. Sana o gün pm'de dediğim 5-6 arkadaş oynuyoruz lafına gelecek olursak, oyuncu sayımız az olduğu için gelen insanlarla kaynaşıp aynı clanda oynuyoruz genelde, whatsapp grubumuz var, onların da fikirlerini soruyorum yapay zeka vs herhangi bir konuda değişiklik yapacağım zaman. Anlayacağın gerçek hayattan arkadaşlarım değil, serverda tanıştık hepsiyle, tanışmaya da devam ediyoruz gelenlerle. Pre sc vs konusuna gelirsek, ben zaten kimseye birşey vermek zorunda değilim. O günlerde başladığın zaman oyunun sana verdiği tek şey 10 tane küçük hp pottu, benim amacım da o günleri tekrar yaşayabileceğimiz bir yer oluşturmak. O günlerde oynamamış, gerçek knight online deneyiminin ne olduğunu bilmeyen insanlar zaten gelmesin, onlara uygun bir yer değil burası. Kendim için yaptığım serverı benim gibi insanların bulması umuduyla paylaştım, nadir de olsa çıkıyor böyle kafamızın uyacağı güzel insanlar. Neyse hocam fazla uzadı konu, belli ki senin için uygun biryer değil burası, sana hayatta başarılar diliyorum.1 gunluk exp pre 3 gunluk sc vermişsin premiumu da kırılmayan cinsten vermişsin. sana oyundan sordugumda burası arkadaşlarımla takıldığım yer diyorsun gelip forumda tanıtım konusu acıyorsun. gelme kardeşim desen haklısın sadece mantıken soruyorum arkadas gurubunla kobay mı arıyorsunuz sw de![]()
Server açık hocam, kendim oynayayım diye yaptığım için sürekli açık kalacak zaten. Ara ara bırakır özledikçe geri dönerimserverın açıksa geliyorum yaş 46aresten kalma ezik, nickim harbi_bicakci