Reklam
sence bu adamın src kurcalamadığını mı düşünüyorsunkral selamın aleykum emek var eyvallah da şu .exe isi cok bos is olmus bence amelelikten baska bisi degil ya git client src falan kurcala daha iyi sarar bosuna gollge molge kasmıssın herkesin umrunda da degil acıkcası beni sarmadı yani
Can abi eline koluna emeğine sağlıkUzun süredir üzerinde çalıştığım, client hatalarını giderdiğim, multi clienti stabilleştirdiğim, en güncel Genie'ye sadık kalarak, sıfırdan yazdığım genie sistemi (8'li attack/recovery slot oto cure, oto ts etc.), HDR blur sistemi, UI sistemi olan orjinal 1534 projemden bi video paylaşmak istedim iyi forumlar.
Dostum bu nasıl bir üslup ? Herkesin fikirlerine saygı duyulması gerekir ama sen biraz haddini aşmışsın.kral selamın aleykum emek var eyvallah da şu .exe isi cok bos is olmus bence amelelikten baska bisi degil ya git client src falan kurcala daha iyi sarar bosuna gollge molge kasmıssın herkesin umrunda da degil acıkcası beni sarmadı yani
le cerezlik is olsa burdami paylasicak cakkal iki kod dilencilik yapcam bedava fix attircam diye adamlarin gotunu yalayip durmayin ne 1534u bos isler bunlarsence bu adamın src kurcalamadığını mı düşünüyorsunçerezlik yapmıştır bunu.
ne bos islerle ugrasacam bu paylasimi atan gibi tamamen bos istey mi bu siteye video atan adam para kazanir saniyonuz hepsi bos is iste ugrastiginiz seylere bakDostum bu nasıl bir üslup ? Herkesin fikirlerine saygı duyulması gerekir ama sen biraz haddini aşmışsın.
Becerebiliyorsan kendin yap bir şeyler paylaş görelim.
birincisi koddan zerre anlamam kod fixlesin diye de birine yalvarmam yapay zeka denen birşey var artık arıza mısın **le cerezlik is olsa burdami paylasicak cakkal iki kod dilencilik yapcam bedava fix attircam diye adamlarin gotunu yalayip durmayin ne 1534u bos isler bunlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ne bos islerle ugrasacam bu paylasimi atan gibi tamamen bos istey mi bu siteye video atan adam para kazanir saniyonuz hepsi bos is iste ugrastiginiz seylere bak
bi de şekilli şukullu nick yazmış ya o koca kafalıyı çok iyi tanıyorum ben yıllardır bi baltaya sap olamadı zaten 1534 ile uğraşan video çeken adamdan da bi cacık olmaz açtığı serverlara kaç kişi girmiş sanki bütün serverlarını toplasan yüz kişi yapmaz senelerdir bu piyasada olan adam ekmek yirmesi gerekirken boş boş 1534 video atıyo sonra da çıkıp büyük adamımben diyo sizebirincisi koddan zerre anlamam kod fixlesin diye de birine yalvarmam yapay zeka denen birşey var artık arıza mısın **ikinci olarak da düşlerinsokağı nickli kişiyi bilmediğin için boş konuşma istersen
![]()