Raporlanan içerik: Konu içindeki mesaj 'SATIŞ - 2369 to 1534 FireDrake - Source + kopanel Full satış'

KY Cezalı Üye
tarafından bildirildi . Bildirme sebebi:
Yanlış söylenti, Dosya çalma yok, delil sundamadan files diye manipülasyon yapması kullanicin banlanmasi talepe ediyor ve yorumlarinin silinmesi

Bildirilen içerik:
2-3 uif icin projeyi kimsenin agzında sakiz etme kaldır adamların uiflerini daha adamlar onun ayrımını yapamıyor, sinan senin eski editör yedeklerinde felan bir yerlerde bu adamın yazdıgı kodlar yer alabilir o yüzden biraz sakin yapay zeka bu aralar herkese ayni tasarimi veriyor.
Konu 2-3 uif değil. Konu : bir insan bir yerden değil de bir kaç yerden (uif, panel, vb.. / yani client, panel, files, gibi...) çalıntı bir dosya yada kod kullanıyorsa, o dosyaların %80-90'ı toplama bilgisayar gibidir. Burada bizim dikkat çekmek istediğimiz konu, bizim dosyalarımızı çalıp kullanması değil. Pekala çalabilir, ki kendisinin de söylediği üzere, koruyup koruyamamak bizlerin elindedir. Asıl konu : her ne olursa olsun bu şekilde çalınan yada alınan dosyaların para karşılığı satışa sunulması. Haram ile helali birbirinden ayırt edemeyen insanların, "bu para boğazımdan geçecek mi?" diye düşünmesi zaten beklenemez. Buna engel olmak değil, milletin farkında olmasını sağlamak amacımız. Ortada çalınan sadece bir şey olsa yine gam yemeyiz ama görüyorum ki, başka emek verenlerin de hazırlamış yada geliştirmiş olduğu şeylerde mevcutmuş :) Diyebilirsiniz ki; "size ne?". Biz zaten "asla satamazsın, dava açarız" demiyoruz :) Bu arkadaşa da bu yönde bir talebimiz de olmadı. Bizim asıl dikkatini çekmek istediğimiz kişiler, bu dosyalara para verip rezil olmaktan kurtarmak istediğimiz kişilerdir :) Çalınmışsa çalınmıştır. Kullanıyordur, server açacaktır. Hiç bir problem yok. Kalkıpta para ile, insanların günlerdir, haftalardır emek verdikleri bir takım dosyaları alıp para için satmaya çalışmak, buna helal demek nedir? Yazık gerçekten. Artık devir çalma devri. Geliştirenlere saygı da kalmamış. Ben şahsen "knightonline.exe source" elimde olmadığı zamanlar kimsenin yapamadığı ama kafa yorup günlerimi harcayarak başarmış olduğum Fire Drake Exp Bar uif'ini, kalkıpta para karşılığı satılması konusunda hakkımı helal etmiyorum. Sonuna kadar haram olsun. Gelip isteseler, "server açacağım, kullanabilir miyim?" deseler, namusum ve şerefim üzerine yemin olsun ki gözüm kapalı verirdim... Konuyu düzenlemiş, emeklerine teşekkür ederiz yazmış. Tamam eyvallah ama bunu satışa sunarken baştan sormalıydı. Aldığın yer zaten belli. Bu tepkiler sonucunda böyle bir konu düzenlemesine gidilmiş :) Yine de yanlış. Hayırlı satışlar diliyorum.

Üst Alt