Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporlanan içerik: Konu içindeki mesaj 'DOLANDIRICI - DeaFSezo Ücretsiz olanları ücret karşılığı satıyor dikkat edin.'
@DeaFSezo bu karakter yoksunu olduğunu düşündüğüm insan, piyasadan millete yalvararak (engelliyim lütfen bana yardım et diyerek kendini acındırarak - Ki bu benim düşüncem değil yazılı olarak ifadeleri mevcut. KVKK gereği buraya atmak ban sebebi, isteyene dm den atarım) aldığı dosyaları başkalarına ücret karşılığı satıyor.
Başıma gelen olayı izah edeyim. Web editör konusu. @SinanOzturk arkadaşımızdan yalvar yakar kendini acındırarak dosyayı istiyor. bizim sinan da acıyıp veriyor.
Bu karakter yoksunu olduğunu düşündüğüm sezer adlı kişi daha sonra bana gelip web editör yazdığını ve satmak istediğini söylüyor. Hatta fiyat konusunda pazarlık bile yaptık.
1 hafta önce müşterimin tiktok yayınında ise açılacak olsan serverda ben engelliyim bana full pus ver gelip oynim demesi vs. (bunun dolandırılıkla alakası yok ama kendini acındırarak bu şekilde davranması hiç uygun bir hareket değil.)
Tüm engelli bireylere saygımız var hepsini sevip bağrımıza basıyoruz ama bu şekilde insani duygularımızı sömürüp daha sonra para karşılığı birilerine satmasına malesef göz yumamayız.