Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Quest Npc Ödülleri Vermiyor - YARDIM

eXoJeops

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
HSACSX 2369 - ISTIRAP
Versiyon
v2369
HSACSX (2369) dosyalarını kullanıyorum ancak quest NPC’lerinde sorun yaşıyorum.

Örneğin Worm görevini yaptığımda bana doğrudan 70 Quest silahlarını veriyor. Diğer bazı görevlerde ise hiçbir ödül çıkmıyor.
Bir arkadaşım bunun DB tarafında yapılan bir düzeltme ile çözülebileceğini söyledi.

Daha önce ArmyGuard dosyalarında questler sorunsuz çalışıyordu. Bu yüzden ArmyGuard’ın tbl ve quest dosyalarını alıp denedim. Ayrıca farklı birkaç quest dosyası daha test ettim, fakat hiçbirinde sonuç alamadım.

DB tarafında özellikle hangi tabloları kontrol etmem gerektiği konusunda da emin değilim.
Quest_Helper, Quest_Monster, vb. tabloları ArmyGuard ve diğer kaynaklardan alıp aktardım fakat işe yaramadı, sorun devam ediyor.

Bu konuda daha önce benzer bir problemle karşılaşıp çözen var mı?
DB tarafında tam olarak hangi tabloları kontrol etmem gerekiyor?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
HSACSX (2369) dosyalarını kullanıyorum ancak quest NPC’lerinde sorun yaşıyorum.

Örneğin Worm görevini yaptığımda bana doğrudan 70 Quest silahlarını veriyor. Diğer bazı görevlerde ise hiçbir ödül çıkmıyor.
Bir arkadaşım bunun DB tarafında yapılan bir düzeltme ile çözülebileceğini söyledi.

Daha önce ArmyGuard dosyalarında questler sorunsuz çalışıyordu. Bu yüzden ArmyGuard’ın tbl ve quest dosyalarını alıp denedim. Ayrıca farklı birkaç quest dosyası daha test ettim, fakat hiçbirinde sonuç alamadım.

DB tarafında özellikle hangi tabloları kontrol etmem gerektiği konusunda da emin değilim.
Quest_Helper, Quest_Monster, vb. tabloları ArmyGuard ve diğer kaynaklardan alıp aktardım fakat işe yaramadı, sorun devam ediyor.

Bu konuda daha önce benzer bir problemle karşılaşıp çözen var mı?
DB tarafında tam olarak hangi tabloları kontrol etmem gerekiyor?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam bi teamviewer indir bakalım neler yapabileceğiz.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt