herkese selamlar,
uzun zamandır python öğrenmek için girişimlerde bulundum ama baştan bir şeyleri aşamayıp bıraktım. Şuanda bu işi düzgün bir başlangıçla oyunla birlikte yürütmek istiyorum ki keyifli bir serüven olsun ve ileride kendi yazılımsal ihtiyaçlarımı giderebilecek düzeye gelmiş olayım. (hobi olarak)
geçmişte pydirectinput win32api gibi mouse keyboard tuş bastırma işlevleri engellenince ilerleyemeyip bırakmıştım mecburen. aktif ko oynamıyorum ama bu oyun icin bir macro program otomasyon görüntü işleme tarama vs. bir program yapmak istiyorum.
interception ile ilgili pirik3 kardeşimizin açtığı konuyu gördüm fakat bu iş pythonda pip vasıtasıyla kütüphane ekleyip import edip kodlamaya başlamaktan çok daha fazlası. kafam bu aşamada basmıyor.(dalga geçmeyin lütfen) sizden ricam python için bu kütüphane ve bahsedilen driveri kurma işlerini daha başlangıuç seviyesi düzeyinde anlatabilecek varmıdır? python ve pycharm kurdum diyelim tekrardan. interception icin yani klavye mouse tıklatabilmek icin gereken yolları bana anlatabilecek sabır ve yüreği olan bilgi paylaşmayı
yardım etmeyi seven bir arkadaş var ise şimdiden sonsuz teşekkürler herkese iyi forumlar.