Reklam
Demek bahsettikleri lisans sorunu buymuş.maalsef purgeaacs server e bağlanması gerekiyor. harici bir ip connect olmak için istek atıyor sanırım. engelli olduğundan dolayı bağlanmıyor.
boşuna uğraşma kurdum giriş yapsan bile oyuna girer girmez relogin hatası veriyor dc oluyor yaniOdbc ayarları nasıl login ve game acıyorum fakat düzgün acılıyor fakat start gelmıyor
Teşekkürlerboşuna uğraşma kurdum giriş yapsan bile oyuna girer girmez relogin hatası veriyor dc oluyor yani
boşuna uğraşma kurdum giriş yapsan bile oyuna girer girmez relogin hatası veriyor dc oluyor yani
SQL:
Update USERDATA set Authority = 0 where strUserId = 'Player Adi'
dosya var da src yokHepte gezinirken mi denk geliyor bu dosyalar?![]()
bunun src bulman imkansız büyük ihtimal purge acs den lisans files alan kişiden sızmış dosyalardosya var da src yok![]()
KO_LOGINOdbc ayarları nasıl login ve game acıyorum fakat düzgün acılıyor fakat start gelmıyor
KO_LOGIN
KO_LAUNCHER
KO_MAIN
KO_GAME
KO_LOG
3 exe var loginlauncheride çalıştırman gerekli
TQYA, LAGI, FILE-FILE YANG SAYA TEMUKAN SAAT MENJELAJAHI INTERNET.***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
Ekli dosyayı görüntüle 17051Ekli dosyayı görüntüle 17052
sql de acılan karekterler gozukmuoyrkı local yapıncada girmıyorSorunu kolayca çözdüm. Bir karakter oluşturmanız, oyundan çıkmanız ve ardından veritabanından onu bir GM'ye dönüştürmeniz gerekiyor.
Kod:SQL: Update USERDATA set Authority = 0 where strUserId = 'Player Adi'
Bundan sonra, GAME_MASTER_SETTINGS tablosunda yeni GM izinlerini verin.
Bu işlem tamamlandıktan sonra, GM olacak karakterle giriş yapın ve sohbete +tbl yazın, böylece diğer hesaplar (GM olmayanlar) katılabilsin.