Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Proje Hakkında -Ücretli(Cafe Adisyon - Market Satış) ⭐

ahlb

KY Kıdemli Üye
Herkese iyi forumlar;

Mvc Core - Web ve Mvc Web Api (C#) olmak üzere iki farklı platformda geliştirmekte olduğum projemi ücret karşılığı paylaşmayı düşünüyorum. Hali hazırda geliştirmeye devam ediyorum ve basit hatalar mevcuttur bu şekilde ilgilenen olursa dm'den iletişime geçmesini, konu altına olumsuz yorum yapmamanızı rica ederim. Proje ile ilgili videoların linkini paylaştım ilgilenen arkadaşlar olursa;

Proje hakkında özet olarak geçmek gerekirse

Veritabanı olarak postgresql kullanılmıştır efcore yapısı ile codefirst sayesinde veritabanını tabloları tablolar arası prikey,foreignkey hepsi otomatik olarak oluşturulmaktadır. Tabloların veritabanı yönetiminin işlemleri hepsi Solution'da ayrı ayrı proje olarak geliştirilmiştir. Veritabanı işlemleri Api tarafında yapılmaktadır. (MVC-Api) Web tarafında standart bir şablon (cshtml) bu şablondan partial oluşturulup diğer sayfalar da kullanılmıştır. func.min.js dosyası içinde tüm sayfaların genel kontrolleri bulunmakta, diğer sayfalar için ayrı ayrı javascript kodları da ayrı olarak sayfa altına include edilmiş ve içinde ilgili sayfaya ait kodlar bulunmaktadır.

-Kasa
-Stok
-Cari
-Personel
-Banka
-Fatura
-İrsaliye
-Adisyon,Sipariş,Self Servis, Mutfaktan Takip Ekranı vs.
-Hızlı Satış

Watch "bandicam 2025-04-02 17-02-10-157" on Streamable.
streamable.com

Watch "bandicam 2025-05-15 10-55-02-159" on Streamable.
streamable.com

Watch "bandicam 2025-05-15 11-09-00-391" on Streamable.
streamable.com

Watch "bandicam 2025-05-15 11-22-53-095" on Streamable.
streamable.com

Watch "bandicam 2025-05-15 11-13-57-135" on Streamable.
streamable.com

Watch "bandicam 2025-05-15 11-32-17-375" on Streamable.
streamable.com

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt