Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Profesyonel Db edit öğrenimi ?

zikekadir35

KY Üye
Selamlar iyi akşamlar.
Profesyonel olarak db, src edit yapan kardeşlerim 0 dan başlayacak kardeşiniz için adım adım ne yaparsam mükemmel bir editör olurumi anlatma şansınız var mıdır ?
Şu an db kurup editörlerle bir şeyler yapabiliyorum lakin ben db, visual studio src üzerinde tam hakimiyet kurmak istiyorum.
Yürüdüğüm yolda her seferinde bir sorunla karşılaşıyorum.
Mesela udemyden hangi kursları almam lazım ?
Bu işleri yapıp kendine yardımcı, destekçi, arkadaş arayan var mıdır?
Stajer gibi yanınızda çalışırım muhabbet sohbet ede ede bir şeyler öğrenirim :)
Herkesin akşamı güzel olsun kardeşlerim yardımlarınızı bekliyorum.

Cupcap

KY Uzman Üye
db konusunda önerim ms sql öğrenmen bunun içinde udemy ve btk akademi üzerinden ömer çolakoğlu tavsiye ederim

zikekadir35

KY Üye
db konusunda önerim ms sql öğrenmen bunun içinde udemy ve btk akademi üzerinden ömer çolakoğlu tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim, peki bunları detaylı mı öğrenmek lazım yoksa sadece db yi edit şeklinde mi ?
Çünkü bildiğimiz üzere zaten yapılmış programlanmış bir db var ben üzerinde oynamalar yapacağım tam bilmiyorum o yüzden soruyorum sağolun tekrardan.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Çok teşekkür ederim, peki bunları detaylı mı öğrenmek lazım yoksa sadece db yi edit şeklinde mi ?
Çünkü bildiğimiz üzere zaten yapılmış programlanmış bir db var ben üzerinde oynamalar yapacağım tam bilmiyorum o yüzden soruyorum sağolun tekrardan.
Db editlemek o kadar zor değil zor olanı kod öğrenmek src ve acs editlemek için yazılım kod kursu almalısın c++ gibi

Adorable

KY Saygın Üye
Web
japko.us
Src öğrenmek istiyorsan önce c++ öğrenmek gerekli onun kurslarını alabilirsin. SQL'de o kadar zor değil. Uğraşarak çözersin onu. Mesele cliente yapacağın bir eklemeye işlev verebilmek o da src yi bilmekten geçiyor.

zikekadir35

KY Üye
Db editlemek o kadar zor değil zor olanı kod öğrenmek src ve acs editlemek için yazılım kod kursu almalısın c++ gibi
Src öğrenmek istiyorsan önce c++ öğrenmek gerekli onun kurslarını alabilirsin. SQL'de o kadar zor değil. Uğraşarak çözersin onu. Mesele cliente yapacağın bir eklemeye işlev verebilmek o da src yi bilmekten geçiyor.
Cevaplar için çok teşekkürler c++ kursu alıyorum udemyden başka ne öneriniz olabilir ?

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt