1 Ara 2025 #1 P puow KY Kıdemli Üye KAYIT 8 Tem 2025 Mesajlar 234 Çözümler 1 Tepki puanı 206 Kullanılan Source nexusacs düşük ap veriyor large breaker bile daha fazla atak veriyor sebebi nedir bilen varqmı
1 Ara 2025 #2 ATABEYY KY Uzman Üye Yardımsever KAYIT 2 Ağu 2025 Mesajlar 362 Çözümler 4 Tepki puanı 443 DB den ve TBL den editle gardaşım karşılaştır ikisini de Oyla 0 Downvote
1 Ara 2025 #3 P puow KY Kıdemli Üye KAYIT 8 Tem 2025 Mesajlar 234 Çözümler 1 Tepki puanı 206 baktım onlara aynı warrior taktığında apsi normal priest taktığında düşük çıkıyor ap priestle alakalı bişey Oyla 0 Downvote
baktım onlara aynı warrior taktığında apsi normal priest taktığında düşük çıkıyor ap priestle alakalı bişey
1 Ara 2025 #4 jwpunk Graph. Desig. KY Saygın Üye KAYIT 11 Ocak 2023 Mesajlar 392 Çözümler 1 Tepki puanı 552 Konum Peru Web demon-ks.blogspot.com puow' Alıntı: baktım onlara aynı warrior taktığında apsi normal priest taktığında düşük çıkıyor ap priestle alakalı bişey Genişletmek için tıkla ... Bu temel bir bilgidir. Priest, bu silahı kullanmak için gerekli güç puanlarına sahip olsa da, saldırı hesaplaması yalnızca kılıç veya topuz için geçerli olacaktır. Silahı kuşanabilirsiniz, ancak mızrak olduğu için işe yaramayacaktır ve mızrak, etkili bir şekilde kullanılabilen silahlar arasında değildir. Oyla 0 Downvote
puow' Alıntı: baktım onlara aynı warrior taktığında apsi normal priest taktığında düşük çıkıyor ap priestle alakalı bişey Genişletmek için tıkla ... Bu temel bir bilgidir. Priest, bu silahı kullanmak için gerekli güç puanlarına sahip olsa da, saldırı hesaplaması yalnızca kılıç veya topuz için geçerli olacaktır. Silahı kuşanabilirsiniz, ancak mızrak olduğu için işe yaramayacaktır ve mızrak, etkili bir şekilde kullanılabilen silahlar arasında değildir.
1 Ara 2025 #5 P puow KY Kıdemli Üye KAYIT 8 Tem 2025 Mesajlar 234 Çözümler 1 Tepki puanı 206 hım orjnali böyle diyorsunuz tamam o zaman olması gerek gibiyse Oyla 0 Downvote