Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MOBİLPrestige Bubble Roof - Yeni Mobil Oyunum İçin Tester Lazım
Arkadaşlar İlk yaptığım Mobil Uygulamam için uygulamayı 14 gün telefonunda tutacak ara sıra girip oynayacak 20 tane test kullanıcı hesabına ihtiyacım var.
Play Store hesabınızda giriş yaptıgınız gmail adresinizi Burdan bana yazarsanız bende test kullanıcı olarak sizi ekleyebilirim.
Google Play Geliştiricilere bunu şart koşuyor hiç tanıdığım yok. Yardımcı olurmusunuz...
Normal Mod Waterfall modu şelale modu kuşatma modu toplamda 1000 bölümden oluşan harika bir oyun yaptım 1 ay kendim test ettim.
Ben Gmail adresinizi Test kullanıcısı olarak eklediğimde uygulamayı Test edebileceksiniz Googlenin uygulamayı herkese açık yapması için bu şart.
Lütfen katılacak kişiler 14 gün uygulamayı silmesinler.
Ben 20 kişi bulana kadar bu süre uzayabilir eger testi başarı ile geçersek burdan tekrar bii video atar uygulama yayında derim.
Şimdiden destek olan olmayan herkese Teşekkürler.
Gmail adresinizi ben googleye gönderince bu bağlantıdan indirebileceksiniz.
Lütfen yardımcı olun 12 kişi fln lazım uygulamayı indrip 30 mb bişi zaten 1-2 el oynayıp 2-3 hafta silmeyin bana yeter.
Bazı şeyleri yapmak geliştirmek tekar ugraşmak için heves lazım 1 ay ugraştım şimdi 15 kişi bulamıyom çok canım sıkılıyor
Gittim 1200 TL para bayıldım googleye. Hevesimi kursağımda bırakmayın bi destek oluverin. 1-2 el atın 5 dakka oynasanız yeter günlük bu foruma güveniyorum yapabilirsiiniz.... uzun zamandır yoktum bu proje ile ugraşıyordum ...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ßeyler Şaka yapmıyorum Google Playın kuralı bu 12 tane tester gerekli Çok zor bişi değil bir yardım edin günlük 5 dk telefonda oyun oynamaktan bi zarar gelmez Çok masraf ettim. Sevmezseniiz 14 gun sonra silersiniz.