Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Pointer tarama hakkında yardıma ihtiyacım var. ?

Accsmarket

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar pointer tarama için bir exe yaptım kendimce içerisine cheat engineye benzer işime yarayacak fonksiyonları çektim.
Ancak arama yapmadım daha önce hp değerini buluyorum ve pointer scan yaparak ona referans giden adresleri görüyorum burda videoda arattığım adres sürekli aynı oyunu kapatıp açsamda değişmiyor. diğerleride aynı şekilde şimdi sorum şu ben player objesini yaki ko ptr char adresini bulmak istiyorum.
Formda arattığımda geçmişte paylaşılan pointerlara göz gezdirdim bazı trickler yakaladım örneğin hp max hp 4+- olarak bulunabiliyor mp için 3000 kadar gidiyorsun gibi.Bu işin asıl mantığını anlatacak birisi varmı bilen benim bulduğum bu adres player objesini mi gösteriyor yoksa bu bulduğum adres oyunda statik herhangi bir adres mi ? eğer statik herhangi bir adres ise bu adress üzerinden de istediklerimi yapabilirmiyim videoda ki değerleri elimle kendim yazdım yani + - değerlerini ve sonuçları aldım. ancak player pointerini bulmayı hala beceremedim sanırım nasıl bulacam bu pointeri ben bilgisi olan arkadaş var mı ? tarama olarak sadece KnightOnline.exe modülünü tarıyorum diğer modilleri koyunca çok fazla sonuç çıkıyor. o yüzden knight online modülü içinde olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Daha fazla bilgi için iletişime geçin! ⚡

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt