Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ PK Bots üstündeki itemleri nasıl değiştirebilirim

crazyurkay01

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar

Cz deki bot charların üstündeki itemleri ve lvlleri nasıl değiştirebilirim yardım edermisiniz

Azak

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
Yardımsever
Web
www.gsmteknikdestek.com
Merhaba USER_BOTS TABLOSUNDAN ÇEKİYOR VERİLERİ ORADA LEVEL YAZIYOR LEVEL KISMINI ATTIK DİYELİM ;

DİĞERİNİ DE SÖYLE HALLEDEBİLRİSİN EN KISA YOLUNDAN ANLATICAM 4 TANE KARAKTER AÇICAKSIN WARRİOR ROGUE MAGE PRİEST MANUEL ELLE
VE İSTEDİĞİN İTEMLERİ O KARAKTERLERE KOYUCAKSIN

UPDATE USER_BOT SSET stritem = ( SELECT stritem FROM USERDATA WHERE struserid = 'Warrior NİCK') WHERE class = ''
UPDATE USER_BOT SSET stritem = ( SELECT stritem FROM USERDATA WHERE struserid = 'Rogue NİCK') WHERE class = ''
UPDATE USER_BOT SSET stritem = ( SELECT stritem FROM USERDATA WHERE struserid = 'Mage NİCK' ) WHERE class = ''
UPDATE USER_BOT SSET stritem = ( SELECT stritem FROM USERDATA WHERE struserid = 'Priest NİCK' ) WHERE class = '

WHERE CLASS KODLARI EZBERİMDE DEĞİL CLASS LARINI BULUP ÇİFT TIRNAKLARA YAZABİLİRSİN

BU KODLA ÖRNEK ŞEKİLDE GÜNCELLEME YAPABİLRİSİN BÜTÜN KARAKTERLER AYNI OLUR WHERE İSTEDİĞİN GİBİ KOŞULLANDIR.

CMDK

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
Bağımlı Üye
KY Editörü
Pk botlu src’de BOT_BANDLER_FARM tablosundan çeker yukarıdaki kod ilede halledebilirsiniz ancak toplu yapmak istiyorsanız prosedür ve kaynak kod bölümünde paylaştım inceleyebilirsiniz.

crazyurkay01

KY Kıdemli Üye
İlgin için teşekkür ederim demedim ama olmadı sanırım bot_user dosyasının içinden çekmiyor hala cz charların üstündeki itemler aynı bot_user dosyasının içini daha sildim dedim çıplak olsun o da olmadı

crazyurkay01

KY Kıdemli Üye
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sorunu sayenizde çözüm

UPDATE BOT_HANDLER_FARM SET strItem = ( SELECT stritem FROM USERDATA WHERE struserid = 'İsim') WHERE class = '208'

yaparak sıkıntımı giderdim

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt