Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Pk botların ok atar gibi attack yapması

ProElen

KY Kıdemli Üye
Coder
Kullanılan Source
HSACS
Kullanılan Database
HSACS
Kullanılan Client
HSACS
Versiyon
v2369
Merhabalar,

aşağıdaki ilettim görseldeki gibi warriorlar asaslar raptorla dagger ile OK ATAR gibi attack yapıyor arada bu konuda ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Ekli dosyalar

• 2025_11_4_20_44_41.jpg
    2025_11_4_20_44_41.jpg
    698.4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

ATABEYY

KY Uzman Üye
Yardımsever
Ko-cucede paylasilmis ama linkler olmus aslinda bedava paylasilan seyi bile ucretli diyorlar.
kankam yanlış anlama ama birine yardım edince ardı arkası kesilmiyor istekler bitmiyor ücretli diyince en azından kendi kendine çözüm bulabiliyor sözüm meclisten dışarı bazı adamlar foruma hiç araştırmadan konu açıyor ücretli yazıyor ama ücrersiz yardımcı olmuşluğumuz da var yani

mm0326

KY Kıdemli Üye
kankam yanlış anlama ama birine yardım edince ardı arkası kesilmiyor istekler bitmiyor ücretli diyince en azından kendi kendine çözüm bulabiliyor sözüm meclisten dışarı bazı adamlar foruma hiç araştırmadan konu açıyor ücretli yazıyor ama ücrersiz yardımcı olmuşluğumuz da var yani

ücretli fixlerim
Discord: zeplin59
previously purchased your robot, and you integrated it into my project. You promised me that if there was a bug, you would provide repair services. I promised you wouldn't share the source files. Now I have found an error that could cause the server to crash. Are you willing to fix it?

Mstk59

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Server Sahibi
previously purchased your robot, and you integrated it into my project. You promised me that if there was a bug, you would provide repair services. I promised you wouldn't share the source files. Now I have found an error that could cause the server to crash. Are you willing to fix it?
Discord: zeplin59

@mm0326

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt