Reklam
bildiğim kadarıyla genelde piece_exchange_us box kutular için kullanılıyor genelde srcden ayarlıyorlar bazı srcler de arama yaptığında alttaki gibi 1 seçenek var ise PieceExchange hiç kullanmıyordur tblde hepsi Item_Exchange_us da dır. gerçi ustalar daha iyi bilir benim bilgim bu şekilde hocampiece_exchange_us içerigini düzenleme mantigi nedir yani item exchange ekledigim item dönmüyor box ve icerisindeki itemleri eklememe ragmen
item_exchange ile düzeldi ise demekki sende de piece_exchange kullanılmıyor neyse düzeldi ise mesele yok hocam kolay gelsinSorunu yapay zeka ile exe üreterek yaptim item_exchange.tbl sürükledigimde piece_exchange_us.tblyi otomatik sorunsuz üretiyor hala mantigini anlamadim ama sorunumu çözdüm
aynen ekledigim boxlari kirdiramiyordum ve kirdirsam bile cark dönmüyordu ama yapay zeka ile çözdüm ben mantigini ögrenmek istiyordum ama işte hala ögrenemedik teşşerkür ederimitem_exchange ile düzeldi ise demekki sende de piece_exchange kullanılmıyor neyse düzeldi ise mesele yok hocam kolay gelsin