Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Peti Çıkar çıkmaz tekrar kayboluyor ölüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Kullanılan Source
ıstırap
Versiyon
1098
arkadaşlar peti atıyor skilbar filan çıkıyor ama 1 saniye geçmeden tekrar kayboluyor nasıl düzeltirim

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Nedir kardeşim senin bu pet Sevdan oyunda kimsenin umurunda olmayan şeyi bu kadar kurcalama be kardeşim
oyuna gelenin ilk sorduğu pet çalışıyormu diyor millet HSACS deyip duruyordu forumda paylaşılan dosyayı kurdum oda arızalı çıktı bir kişi bulamadım şu pet işinden anlayan

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Hocam magic6 tablosunda pet spawn skilinin durationu vardir, orası normalde -1 olur ve bu da süresiz olarak petin hayatta kalmasını sağlar. Ama bu -1 degerinin süresiz olarak hayatta kalabilmesi işlevinin tanımının sourcede de olması lazım. Siz petspawn fonksiyonunu bulup bu tarzda bir değişiklik yapmanız lazım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Magic8 de olabilir tam emin olamadım simdi ?

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Hocam magic6 tablosunda pet spawn skilinin durationu vardir, orası normalde -1 olur ve bu da süresiz olarak petin hayatta kalmasını sağlar. Ama bu -1 degerinin süresiz olarak hayatta kalabilmesi işlevinin tanımının sourcede de olması lazım. Siz petspawn fonksiyonunu bulup bu tarzda bir değişiklik yapmanız lazım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Magic8 de olabilir tam emin olamadım simdi ?
teşekkürler ustam Allah razı olsun @CMDK hocam halletti kurtuldunuz pet işinden konuyu kapatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt