Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Pet sistemi hk.

AproN

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar,
1534 geliştirmeye çalıyorum, pet sisteminin bir kısmını ekledim, pet respawn oluyor karakteri sorunsuz takip ediyor vs.

Ancak pet çıkınca pete ait hp,mp açlık kısmı ve petin skill barı gelmiyor.

Ben mi yanlış yapıyorum acaba yoksa client sorunumu anlamadım fikri olan var mı acaba.

YNG

S.Moderatör
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Merhaba arkadaşlar,
1534 geliştirmeye çalıyorum, pet sisteminin bir kısmını ekledim, pet respawn oluyor karakteri sorunsuz takip ediyor vs.

Ancak pet çıkınca pete ait hp,mp açlık kısmı ve petin skill barı gelmiyor.

Ben mi yanlış yapıyorum acaba yoksa client sorunumu anlamadım fikri olan var mı acaba.
spawn paketi yanlıs

izwein

Moderatör
versiyon versiyon farklılık göstermekte kullandığınız hook source server üzerinde hangi paketi dinliyor takip edip kontrol etmeniz gerekmekte. Hangi game serveri kullanıyorsanız client ile serveri eşitlemeniz gerekmekte. Sıralamayı şöyle yapabilirsin. İlk olarak hook source de spawn paketini kontrol et not al server da packets.h veya hangi dosyada ise tam karşılığı olan paketi bul doğru yere mi gidiyor kontrol et. Eksik ise farklı bir game serverden çalışan kodları uygun bir şekilde taşıyıp clientin dinlediği paketle eşitle.

AproN

KY Kıdemli Üye
Çözüme çok yaklaştım sanırım : )

1534 Pet sistemi geliyor..
1780345026935.png

AproN

KY Kıdemli Üye
ooo güzel güzel :D yolun basindasin daha toplama sistemi ve en zoruda Kaul + pet name :) Client cok tuaf bir ıd Kodu ile Render ediyor ip ucu sana :D
Ben 3000 olarak ilerliyorum ıd de deneme yamılmak çok zor oluyor bi Destek versende biraz hızlansak :) var mı elinde bileyler knk yönlendçr beni hatta kod vs olursa tadındaj yenmez

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt