Reklam
Merhaba arkadaşlar. 1960 version’daki pelerin animasyonunu 2383’te çalıştırmak mümkün mü? nasıl aktarılır? nereye bakmak lazım? bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
evetPeleri dalgası mı?
neyin offsetini bulmam gerekiyor ki? bana pek mantıklı gelmedi.pelerin dalgası için 2383 offset bulmanız gerekiyor.
aynı animasyon var bende zaten. benim söylediğim şey 19xx versiondaki dalgalanmayı orijinal haliyle 2383'e geçirebilmek.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.@charamb0l
Ekli dosyayı görüntüle 16793
sen anlamışsın aslında demek istediğimi. dosya değiştirmek aklımdaki ama dosyaların karşılığını bulamadım isimler değiştiği için. n3mesh’leri de hex dışında açamıyorum. görüntüleyebilsem çözerim gibi.Daha iyi anlatabilmek için 19xx deki pelerin dalgalanmasıyla - v23xx deki dalgalanmanın videolarını paylaşırsan arkadaşlar demek istediğinizi anlayabilir.
Bende dosyaları değiştirerek dene derim)
001 ile 014 e kadar kısasen anlamışsın aslında demek istediğimi. dosya değiştirmek aklımdaki ama dosyaların karşılığını bulamadım isimler değiştiği için. n3mesh’leri de hex dışında açamıyorum. görüntüleyebilsem çözerim gibi.
bakayım bakalım. çok teşekkür ederim, sağ olasın.001 ile 014 e kadar kısa
101 ile 114 e kadar uzun
201 ile 214 e kadar geniş