Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Pazar Bot Geç Renderlenmesi hakkında

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Merhaba dostlar bu konuda Getuser gibi şeyleri ne kadar düzenlersem düzenleyeyim botların hızlı renderlenmesini bir türlü sağlayamamış bulunmaktayım HSACSX alt yapısı ile geliştirmelerimi sürdürmekteyim. Bu konu hakkında fikir paylaşımı yapabilirseniz çok sevinirim nerede bir eksiğim olabilir ya da neyi gözden kaçırdığım hakkında. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

ımnxwile

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Merhaba dostlar bu konuda Getuser gibi şeyleri ne kadar düzenlersem düzenleyeyim botların hızlı renderlenmesini bir türlü sağlayamamış bulunmaktayım HSACSX alt yapısı ile geliştirmelerimi sürdürmekteyim. Bu konu hakkında fikir paylaşımı yapabilirseniz çok sevinirim nerede bir eksiğim olabilir ya da neyi gözden kaçırdığım hakkında. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
Bana göre HSACSX'i geliştirmek için en kullanışlı özelliklerine, özellikle de güvenliğine öncelik vermek daha iyi olur.

ımnxwile

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
MerchantUserInOutForMe(); göndermen gerek User.cpp içinden Scount alanından.

@RustyGameStudio zoruna giden ne senin aslanım ?

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Bana göre HSACSX'i geliştirmek için en kullanışlı özelliklerine, özellikle de güvenliğine öncelik vermek daha iyi olur.
Bunun için uğraşıyorum fakat Knight Online'de güvenliği hiç bir şekilde sağlayamayacağımızı biliyoruz openko projelerinde milyonlar harcanırken bile basit hileler varken benim gibi tek başına çalışan ve bu konuda çok donanımlı olmayan birisi için bunları sağlamak imkansız. O yüzden kullanışlı yapmaya çalışırken kendi çapımda düzenleyebileceğim şeyleri de tabi ki düzenliyorum. Server taraflı kontroller eklemek gibi v.s

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt