Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OTP Bilgilerinizi tek bir yerden çalıştırabileceğiniz bir programdır.
Kullanım Bilgileri : Ekle butonuna basarak OTP kaydı ekleyebilirsiniz. Öncelikle bir isim giriyorsunuz, ardından "Reg Gözat" butonunu kullanarak çalıştırmak istediğiniz OTP’ye ait .reg dosyasını seçiyorsunuz. Daha sonra OTP şifresini yazıyorsunuz. Eğer kullandığınız .reg dosyası kopya OTP ise, yani bu bilgisayara ait bir kayıt içermiyorsa, "SpoofInfo Gözat" butonuyla ilgili SpoofInfo dosyasını seçmeniz gerekir. Tüm bilgileri girdikten sonra "Kaydet" butonuna basarak kaydı ana listeye ekleyebilirsiniz.
İlgili kaydı seçtikten sonra "OTP Al" butonuna basarsanız, OTP bilgisi ekranda görüntülenir ve otomatik olarak panoya kopyalanır.
njordsoftwareOTP.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın yoksa dll'den OTP bilgisini alamıyor ve size OTP Üretilemedi diye hata döner.
Kod paylaşımı yapmayı düşünmüyorum. Paketleme sürecinden dolayı bazı antivirüs programları yanlış alarm verebilir. Ben ürünümüzün güvenilirliğinden eminim ancak yine de içinize sinmiyorsa kullanmamanızı tavsiye etmiyorum.
Bu işten herhangi bir kazancımız yok. Amacımız sadece paylaşım yapmak ve birilerinin işine yaramasını sağlamak.