Reklam
Editör dedik beson sürüm bir server aç usko tarzi ama kc ile merchant açma olmasın oynayalim x
Anim viewer var ediyor olarak ne yapmak istediğini söylersen eklerim, misal karakter animde iskelet anim'ini değiştireceksen veya bazı silahların anim'leri var onları değiştireceksen ki onların da iskeleti var ona göre ayarlarım. Detay verirsen hızlıca çözerimanim editor varsa fena olmaz![]()
Son sürüm KC ile merchant olmayan Orjinal USKO Server Açılırson sürüm bir server aç usko tarzi ama kc ile merchant açma olmasın oynayalim x
Merhaba Full Client-Map Editor yapabilirsin KO-Studio gibi. All-in-One-Editorler istiyorlar.Merhabalar,
Aklınıza gelen yapılırsa iyi olur, aradım bulamadım, daha önce yapılmış fakat çalışmıyor dediğiniz editörleri söylerseniz buradan yazıp ücretsiz bir şekilde paylaşmak isterim arkadaşlar.
Foruma özel paylaşımların ve geliştirmelerin olması iyi olacaktır.
Zaten varmış neden yapayımMerhaba Full Client-Map Editor yapabilirsin KO-Studio gibi. All-in-One-Editorler istiyorlar.
sen ben gibi insanları almıyormussun serverine öyle dedin yaSon sürüm KC ile merchant olmayan Orjinal USKO Server Açılır![]()
![]()
valla hocam itemleri karakterlerin animlerini ve kendisini vs gösteren varsa bir editor gözlerinden öperim yoksa objeleri gösteren falanda olur yeni ağaç falan eklemek isterim haritalara falanAnim viewer var ediyor olarak ne yapmak istediğini söylersen eklerim, misal karakter animde iskelet anim'ini değiştireceksen veya bazı silahların anim'leri var onları değiştireceksen ki onların da iskeleti var ona göre ayarlarım. Detay verirsen hızlıca çözerim
Tamamdır, işleme alıyorum en kısa zamanda güzel birşey çıkartırım ortayavalla hocam itemleri karakterlerin animlerini ve kendisini vs gösteren varsa bir editor gözlerinden öperim yoksa objeleri gösteren falanda olur yeni ağaç falan eklemek isterim haritalara falan