Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Party ms, draki gibi etkinliklerden çıkma sorunu

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar party msden çıkarken 2 kişiden biri maradonda doğuyor diğeri load ekranında yüzde 98 de kalıyor. Çok sık olmamakla birlikte gm charda drakide sürem dolduğunda sistem kendi attığı zamanda oynu sorunu yaşadım. Daha önce aynı sorunu yaşayan çözümünü bilen varsa yeşillendirebilirmi?

Mstk59

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Server Sahibi
aynı clientten aynı anda 2 char mı giriyor? eğer öyle ise gm veya user fark etmez, uif'ler ve dxt'ler çakışır.
clienti 2 farklı klasör şeklinde kopyalayıp aynı sorunu test edin,
client1 klasöründen 1 char sokun
client2 klasöründen 1 char sokun

yani 2 farklı clientten oyuna sokun ve tekrar test edin sonucu yazarsınız buraya ..

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
Sunucu üzerinden farklı charlar ile user sınıfında ve farklı iplerden denedik 1imizi towna attı diğerinide towna atıyor diğer user onu bir süre görüyor ama görüntüde o login ekranında kalıyor townu hiç göremiyor. Bazen sorunsuz ikisinide çıkarıyor.İlgimi çeken şu bazen bu load ekranı 2liyo event loadı geliyor çıkış için arkasına birde teleport loadı geliyor.
Acaba acs nin engellediği hatalı bir alanamı düşüyor diye kontrol ediyorum monster stone ile aynı kökten geliyor çıkış fonksiyonları normal msde herhangi bir sorun yok. Teleport veya görev bitimi kendi atsın sonuç aynı spesifik bir nesneye özel değil durum ile alakalı.
Debug modda;
Connection closed from 127.0.0.1:56966 dışında bir hata almıyorum.
Client debugda da hata mesajı almıyorum bir kaç log ekledim nereye atıyor öğrenmek için ama logu da alamadım printf den :/

görev yöneticisinden çıkılabiliyor hep 98 de takılıyor.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt