YARDIM Party Monster Stone

KY Kıdemli Üye
Web
Www.RavionKo.com
merhabalar party ms mantığını işleyişini ve nasıl entegre edeceğime dair fikir konu bulamadım bu konuda yardımcı olacak varmı acaba

gerekli icon, item mevcut

+ Normal ms ve party ms yi tradeye açmak istiyorum. bu konudada bilgi verecek varsa sevinirim

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
Bağımlı Üye
KY Editörü
Mantığını forumda paylaşılan RogACS dosyalarından bakabilirsiniz. trade içinde yanlış hatırlamıyorsam Race değerini düzenlemeniz lazım.

Ayrıcan orjinal monster stone'yi o itemID'si ile race değerini 0 yapsan dahi yine tradeye açamazsın o yüzden 900000000 altında item numarası ile yeni stone yapman lazım diğer örnekler gibi.

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
KY Üye
Mantığını forumda paylaşılan RogACS dosyalarından bakabilirsiniz. trade içinde yanlış hatırlamıyorsam Race değerini düzenlemeniz lazım.

Ayrıcan orjinal monster stone'yi o itemID'si ile race değerini 0 yapsan dahi yine tradeye açamazsın o yüzden 900000000 altında item numarası ile yeni stone yapman lazım diğer örnekler gibi.
Çok açıklayıcı

Moderatör
RogAcs sourceyi indirin tahmin ediyorum versiyonlarınız aynı. Eğer pearl altyapıları aynı kaynaktan geliyorsa bire bir geçirin. Db - server ve hook tarafındaki kodları. İtem icon asset hazır demiştiniz zaten? Tblleri karşılaştırmayı da unutmayın.

Üst Alt