Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Pars DB editör source gibi benzer sourcesi olan mevcut mu?

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Bu konuyu açma sebebim hazır bir source üzerinden çalışıp iyi bir seviyeye getirmek tekrar forumda paylaşmak istiyorum. Teşekkürler yardımınız için.

xman06

KY Cezalı Üye
KY Kıdemli Üye
Herkez hazıra öyle bir alışmışki, kimse yapiym demiyor, yaparken yardım alacağınıza onum bunun sourcesi varmi diyorsunuz. bence biraz bir seviyen var ise ufak ufak başla bence tavsiyem yanlış anlama konusu geçmişken soyleyim dedim.

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
0'dan yapacak bir donanıma sahip değilim umarım bu açıklamam yardımcı olur düşüncelerinin şekillenmesinde, teşekkürler yine de eleştiri için.

Netroid

KY Uzman Üye
Coder
Bende ilk başta senin gibi bir source bakmıştım ancak başkasının yazdığı kod üzerine geliştirme yapmak çok zor sonuçta herkesin yoğurt yeyişi farklı benim sana tavsiyem önce çok basit bir ekran tasarımı yap ve kodlarını yaz ben öyle yaptım. Destek istersen her konuda yazabilirsin.

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Bende ilk başta senin gibi bir source bakmıştım ancak başkasının yazdığı kod üzerine geliştirme yapmak çok zor sonuçta herkesin yoğurt yeyişi farklı benim sana tavsiyem önce çok basit bir ekran tasarımı yap ve kodlarını yaz ben öyle yaptım. Destek istersen her konuda yazabilirsin.
Mesaj ilettim.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
:D abi db yazabiliyorsan Sıfırdan YAZ ISTIRAP ta o kdar hurda boş şeyler varki oyunda bile kastırıyor Sourceden gereksiz Db tablolarını Kaldırırsan müthiş dosya Olur milletin pc side kasmaz Db nin çok faydasını gördüm ben oyunda Performans bakımından Db den gereksiz hurda boş tabloları Kaldırırsın Oyunun hızlandığını görürsün Boş boş Prosedürler boş boş zindan tablolarıymış başka şeylermiş eğer db temizleyi biliyorsan
bu sadece öneridir oyunda kasmasını azaltır

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt