Çarşamba saat 21:51'de #1 RAGNAR KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 16 Ağu 2023 Mesajlar 1,489 Çözümler 38 Tepki puanı 912 Yaş 18 Konum Sivas Web westko.tr merhaba oyuncuya sağ tıkladığımda burdaki gifti kaldırmak istiyorum fkat kaldıramadım minimenu.uif te bulamadım
merhaba oyuncuya sağ tıkladığımda burdaki gifti kaldırmak istiyorum fkat kaldıramadım minimenu.uif te bulamadım
Çarşamba saat 21:58'de #2 Heat_ KY Kıdemli Üye KAYIT 1 Haz 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Yaş 35 O clientte gömülüdür ordaki adresi bulup uif değiştirmen gerek hocam Oyla 0 Downvote
Çarşamba saat 21:59'de #3 ChaosKnightX KY Kıdemli Üye KAYIT 21 Şub 2026 Mesajlar 272 Tepki puanı 143 re_minimenu.uif dosyasını açın, o kısmı bulun ve silin. Eğer Istrap’taki dosya şifreliyse, onu çıkarıp ilgili kısmı oradan silin. Oyla 0 Downvote
re_minimenu.uif dosyasını açın, o kısmı bulun ve silin. Eğer Istrap’taki dosya şifreliyse, onu çıkarıp ilgili kısmı oradan silin.
Çarşamba saat 22:06'de #4 RAGNAR KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 16 Ağu 2023 Mesajlar 1,489 Çözümler 38 Tepki puanı 912 Yaş 18 Konum Sivas Web westko.tr ChaosKnightX' Alıntı: re_minimenu.uif dosyasını açın, o kısmı bulun ve silin. Eğer Istrap’taki dosya şifreliyse, onu çıkarıp ilgili kısmı oradan silin. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim uiflerde göremedim @ATABEYY sağolsun çözdü yanlış uife bakıyormuşum hocam Oyla 0 Downvote
ChaosKnightX' Alıntı: re_minimenu.uif dosyasını açın, o kısmı bulun ve silin. Eğer Istrap’taki dosya şifreliyse, onu çıkarıp ilgili kısmı oradan silin. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim uiflerde göremedim @ATABEYY sağolsun çözdü yanlış uife bakıyormuşum hocam
Dün 07:58 da #5 B brk123 KY Üye KAYIT 23 Mar 2025 Mesajlar 46 Tepki puanı 5 teşekkkürler Oyla 0 Downvote