Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM OYUN KAPANMA PROBLEMİ

reload11

KY Üye
Merhabalar hocam yakın tarihte ücretsiz bir pvp server açtım. test asamalarında 9 char denedım gunlerce problemsız calıstı resmı acılıstan sonra oyunda oyuncular CR acılısları ve random zamanlarda dırek oyunun kapattıgından sıkayetcı olmaya basladılar. cozum uretemıyorum bılgısı olan warmı

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Merhabalar hocam yakın tarihte ücretsiz bir pvp server açtım. test asamalarında 9 char denedım gunlerce problemsız calıstı resmı acılıstan sonra oyunda oyuncular CR acılısları ve random zamanlarda dırek oyunun kapattıgından sıkayetcı olmaya basladılar. cozum uretemıyorum bılgısı olan warmı
Kullandığınız dosyaların hangi sürümünü kullandığınızı ve nereden geldiklerini belirtmeniz gerekiyor.

Örneğin, sunucu kurulmadan önce düzeltilmesi gereken birçok hata içeren dosyalar bu forumda paylaşıldı.

goksu516

Premium Üye
Crrandom itemicon döngüsünde problem var. Hook tarafından randomdöngüyü kapatın. Cr açılışında gameserver kapanıyorsa cr tablosunda zoneid 0 ise patlama oluyor. (Otomatik bot atmaya çalıştığı için) v2383 diye paylaşılan dosyayı kullanıyorsan.

reload11

KY Üye
hocam random vakıtlerde cogu oyuncu dırek oyun kapanıyormus yada multı hesap gıremıyor bunlar oluyor oyunda cr manuel acıyorum genelde 2 tane oto var

reload11

KY Üye
hocam mesajınızı yenı gordum ama randomu kapattım ve otocommand larıda kapattım suan kapanma problemı gectı cozmem gereken sey artık oyunda butun yazılar normal U acıp queste tıklayınca yazılar ve gorseller bozuk w10 kullanıcılarında sıkıntı olmuo amadıgerlerınde bu sıkıntı var

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Klasik memory leak problemi bu

shyrogue

KY Saygın Üye
Coder
Eventlarin 3 taneainde zone 0 ikisi 63 bir tanesi 64 olabilir. Tablodan bakmam lazim. O id leri duzelttikten aonra bot sisteminde region ve validationda bir hata vardi onada bakayim ama sadece zone leri duzeltsen de yeterli oluyor. Daha deep analiz edilirse bugstrapta call stack da hatalar var zaten.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt