Reklam
deneyeceğim teşekkür ederimYapay zeka ile db den ITEM tablosunu dışarı aktara bilirsiniz. İtemlerin iconları da client içerisindeki UI klasörünün içindeki .hdr uzantılı paketin içerisinde itemicon olanlar. Uzantıyı da hdr editör ile açabilirsiniz.
o zaman mysql de kurmam gerekecekITEM tablosundan çekmen daha sağlıklı. tbl den yanlış olur.
kral kurdum ama mysql çok uzak olduğum bişi bulamadım item tablosunu yardımcı olur musun?ITEM tablosundan çekmen daha sağlıklı. tbl den yanlış olur.
DB yüklediysen içerisinde ITEM tablosu olacaktır.kral kurdum ama mysql çok uzak olduğum bişi bulamadım item tablosunu yardımcı olur musun?
table içinde dbo.itemler ve dbo.ITEM var ama içine girince göremiyorum işte listeyiDB yüklediysen içerisinde ITEM tablosu olacaktır.
sql server manget version uyumsuzsdurtable içinde dbo.itemler ve dbo.ITEM var ama içine girince göremiyorum işte listeyi
aldı mverileri csv ye çevirdim ama item görselleri ile eşleştiremedim bir türlü saçlarıma aklar düştüsql server manget version uyumsuzsdur