SATIŞ █ ▆ ▅ ▃ ▂✅[⭐Orjin1534 Files Kampanya 3 Kişiye] ✅ ▂ ▃ ▅ ▆ █ ⏪

KY Kıdemli Üye
Web
liongames.com.tr
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi

Knight Online v1534 – Farm Server Edition

⭐ Power of Classic - Farm Server v1534 ⭐
Stabil, dengeli, özgün farm deneyimi için yeniden kodlandı!

Ekli dosyayı görüntüle 17969

3 kişiye 10k Dan Full Source 1534 !
1
2
3

GENEL ÖZELLİKLER

GİRMEK İCİN PATC

✅ Power Up Store
✅ Slave Priest Koruma
✅ Heykel Rank Systeam
✅ and Farm Bot !
✅ Daily Günlük Bonus
✅ 1534 Orjnal Drop Rate
✅ Sorunsuz Quest Sistemi
✅ Board Rank Sistemi
✅ Orjinal Pet Sistemi
✅ Orjinal Autoloot Pet sistemi
✅ Sorunsuz Klasik BDW Sistemi
✅ Sorunsuz Klasik Juraid Sistemi
✅ Forgetten Temple Event

️ XingCode Anti-Cheat Koruma Sistemi​

Gelişmiş Hile Tespiti​

• Bellek (RAM) taraması ile bilinen hile yazılımlarını anında algılar
  • Gizli ve arka planda çalışan uygulamaları tespit eder
  • Veritabanında olmasa bile şüpheli davranış gösteren yazılımları sezgisel analizle yakalar
  • DLL enjeksiyon girişimlerini otomatik olarak engeller

[⭐Myko V2 1098 Files⭐]​

Myko V2 1098 Uygun fiyatli Kendi Server Dosyalarim Liongames.com.tr Den CLient indirip Test edebilirsiniz..​

Myko Hsacsx Güncellenmiş yapisi​

✅ Slave Priest Sistemi ✅Heykel Rank sistemi 3x3 ✅ sorunsuz genie sistemi
Ekli dosyayı görüntüle 18990Ekli dosyayı görüntüle 18992Ekli dosyayı görüntüle 18991

✅ Sorunsuz Login ve karekter Oluşturma
Ekli dosyayı görüntüle 18993Ekli dosyayı görüntüle 18995Ekli dosyayı görüntüle 18994

✅ yeni Coloyzone Reward Görevi 10 kil Rasgele 1 ödül 1 kill 15 dakika icinde kesilmesi gerek yoksa sıfırlar
Ekli dosyayı görüntüle 19001Ekli dosyayı görüntüle 19002Ekli dosyayı görüntüle 19003

✅ Eslant Mithril Görevi Her 5 saatte 1 yenilenilir
Ekli dosyayı görüntüle 19005

✅ HaveFun eventler ✅ Klasik 46 level Görevi

Ekli dosyayı görüntüle 19006Ekli dosyayı görüntüle 19007

✅ Sorunsuz Perks Sistemi ✅ sorunsuz Rebirth Sistemi ++ 83
Ekli dosyayı görüntüle 18998Ekli dosyayı görüntüle 18999

✅ Sorunsuz SağTIk ✅ Sorunsuz Monstone ✅ Power Up store ✅ Cz Bowl Teleport
Ekli dosyayı görüntüle 18996Ekli dosyayı görüntüle 18997Ekli dosyayı görüntüle 19000
Öncelikle hayırlı satışlar. HSACSX altyapısına ait dosyalar forumda ücretsiz olarak paylaşılan ve hak sahipliği izni bulunmayan içeriklerdir. Forum kurallarımız gereği izinsiz veya ücretsiz paylaşılan dosyaların satılması kesinlikle yasaktır.

"Güncelleme yaptık" beyanınıza istinaden; geliştirdiğiniz ve eklediğiniz tüm güncellemeleri konu başlığı altında detaylı ve kanıtlı bir şekilde paylaşmanız gerekmektedir. Aksi takdirde konunuz kapatılacak ve hakkınızda gerekli moderasyon işlemi uygulanacaktır.

KY Kıdemli Üye
Web
liongames.com.tr
Öncelikle hayırlı satışlar. HSACSX altyapısına ait dosyalar forumda ücretsiz olarak paylaşılan ve hak sahipliği izni bulunmayan içeriklerdir. Forum kurallarımız gereği izinsiz veya ücretsiz paylaşılan dosyaların satılması kesinlikle yasaktır.

"Güncelleme yaptık" beyanınıza istinaden; geliştirdiğiniz ve eklediğiniz tüm güncellemeleri konu başlığı altında detaylı ve kanıtlı bir şekilde paylaşmanız gerekmektedir. Aksi takdirde konunuz kapatılacak ve hakkınızda gerekli moderasyon işlemi uygulanacaktır.
Merhabalar YNG bey Forumda kullanan Tüm dosyalarin Alt yapisi (İSTİRAP VE HSACSX ) Hsacsx dll sini değiştirmem 2 dk mi almaz :) Siz onu Lion.dll Olarak algilayin Ben alt yapiya Saygi duyduğumdan dolayi ismini değiştirmedim . Kanitlara gelecek olunacaksa Gayet cok değişiklik ve baştan aşaği değişimim Girip Test ederek Görebilirler alan alir zorla birşey satmiyorum...

S.Moderatör
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Merhabalar YNG bey Forumda kullanan Tüm dosyalarin Alt yapisi (İSTİRAP VE HSACSX ) Hsacsx dll sini değiştirmem 2 dk mi almaz :) Siz onu Lion.dll Olarak algilayin Ben alt yapiya Saygi duyduğumdan dolayi ismini değiştirmedim . Kanitlara gelecek olunacaksa Gayet cok değişiklik ve baştan aşaği değişimim Girip Test ederek Görebilirler alan alir zorla birşey satmiyorum...
Konu içeriği V2 ve 1098 Kaldırılmıştır.

Üst Alt