Reklam
bu mevcut itemin görselini değiştiriyor hocam bu kez de mavi kutu siyah gibi görünüyor bu ayarla görsel değişmiş oluyor eklenmiş olmuyor. ?Ekli dosyayı görüntüle 7705
Item_Exchange.tbl sonunda us olmayan tbl'yi açıp belirtiğim yerdeki item numaralarını bu şekilde düzenlediğinizde istediğiniz görüntüyü alabilirsiniz.
hocam itemin kırılmasında sorun yok oraya görsel nasıl ekliyoruz onun için yardım istemiştim ben teşekkürler yinede.yeni bir quest menu ekleyerek bunu kullan tek seferde 20 adet kadar kırar black box
if EVENT == 287 then
rolls = 0
EVENT = 287
ITEM_ID = 810636000
MAX_ROLLS = 20
while rolls < MAX_ROLLS do
local emptySlots = CheckGiveSlot(UID, 1)
if emptySlots then
local blackBox = HowmuchItem(UID, ITEM_ID)
if blackBox > 0 then
local check = CheckExchange(UID, 5540)
if check then
local roll = RollDice(UID, 20)
local found = roll + 5520
local success = RunRandomExchange(UID, found)
if success then
rolls = rolls + 1
else
break
end
else
break
end
else
break
end
else
break
end
end
end
tamam bunu atlarız sorun yokda atlayamayacağımız birşey olursa diye mantığını anlamak niyetindeyim bensalla resmi yav nabıcan ???
aynen hocam ama ben black boxun görseli gelsin istiyorum diğer itemlerin kodu görseli değişmeden.Npc de exchange ekranındaki görseli mi değiştirmek istiyorsun mesela kırmızı kutu kırılacaksa orada kırmızı kutu gelsin maviyse mavi görünsün gibi ?
Ekle dc den beni nasıl yapacağını göstereyim. trilogy0118aynen hocam ama ben black boxun görseli gelsin istiyorum diğer itemlerin kodu görseli değişmeden.