Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM OPENKO PUS VE GENIE EKLEME

ubermenh427

KY Kıdemli Üye
openko projesine pus ve genie eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Spartus

KY Kıdemli Üye
bu iş biraz uzun arkadaşında dediği gibi kod bilgisi yok ise hazır olarak bulman zor kod bilgim var sıfırdan yazmakla uğraşmak istemiyorum dersen de mevcutta paylaşılan üst versiyona ait olan hook dosyalarını referans alıp openko ya entegrasyonu yapabilirsin ama birebir kopyala yapıştır ile olmaz.

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Merhaba 1299 Open Ko Genie Yok Calısmaz ve Panel Pus Yapar mısın İyi Olur Kolay İyi Dileriz..

NexusACS

KY Kıdemli Üye
Web
nexusanticheat.com
bu iş biraz uzun arkadaşında dediği gibi kod bilgisi yok ise hazır olarak bulman zor kod bilgim var sıfırdan yazmakla uğraşmak istemiyorum dersen de mevcutta paylaşılan üst versiyona ait olan hook dosyalarını referans alıp openko ya entegrasyonu yapabilirsin ama birebir kopyala yapıştır ile olmaz.
Yapsa bile fx,attack,animasyon sorunlarına takılacaktır. Openko projesine genieyi dahil etmek için fx sistemini güncellemen, attack sistemini düzenlemen animasyona kadar müdahale etmen gerekiyor. Çok uğraştırıcıdır kolaylıklar dilerim.

izwein

Moderatör
Pus eklemek çok zor değil ama genie beni bile zorlamıştı :)) Koxp yazmak genie yazmaktan daha kolay diyebilirim.. Pus kısmında yardımcı olayım size yazın bana ama genie tarafında şuan için kod paylaşamıyorum.

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
Pus eklemek çok zor değil ama genie beni bile zorlamıştı :)) Koxp yazmak genie yazmaktan daha kolay diyebilirim.. Pus kısmında yardımcı olayım size yazın bana ama genie tarafında şuan için kod paylaşamıyorum.
genie yazmanın tam olarak koxp yazmaktan neresi zor kral merak ettim
sen hiç koxp yazdın mı ? paket ile atak yapmayı koxp sanıyor olabilir misin? güncel koxplardan haberin yok galiba

izwein

Moderatör
sen hiç koxp yazdın mı ? paket ile atak yapmayı koxp sanıyor olabilir misin? güncel koxplardan haberin yok galiba
Koxpların genel özelliklerini değil sadece attack kısmını baz alarak konuştum.

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Koxpların genel özelliklerini değil sadece attack kısmını baz alarak konuştum.
Semih Dogrudur. Koxp Potiner Bul Vb+ özelleri Ekleme İyi Oluyor macro gibi ama Koxp Olmaz :D

shyrogue

KY Saygın Üye
Coder
izwein in dediği motor exeye yazmak var dışarıdan özelleştirilmiş gui basmak var. koxp da çok zor tabiki kolay değil, openko daha da zor game server client taraflarında güncellemeler hiç de kolay değildir. client trafı safi motor basit olsa herkez yapardı. ama uğraşıp yapmak isterdim.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt