Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

?️ OldSchoolKo [Meraklısına Tavsiyeler]

adana4343

KY Kıdemli Üye
Değerli dostlarım 1 haftadır oyunu oynuyorum ve bazı şeyler hakkında konuşacak kadar bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum.

Geçen hafta bu konu altında mage ekibimizle birlikte başlayacağımı yazmıştım ama ne yazık ki 1. haftanın sonunda köpekler gibi pişman olduğumuzu söyleyebilirim. Hayatım boyunca hiç bir kadar kötü bir server oynamadım.

1-) İlk 2 gün win 11 uyumsuzluğu nedeniyle, asla oyun oynayamadım GM'lerde hiç bir halttan anladıkları yoktu ve son çare olarak win 10'a geçmekle sorunu çözebildim ama 2 günüm heba oldu ve hiç istemediğim halde pc'yi win 10'a geçirmek zorunda kaldım. Client olarak tamamen sınıfta kaldı.

2-) Oyundaki damageler o kadar saçma ki bütün mage partye zar zor herşeyimizi sata sata elixir +4 , +7 mage mp set, +7 takı set yaptık. TC slotunda kasıyoruz farm partyden kutu alamıyoruz. +6 wizard ve +2 mp takı set ile bizden kutu alıyorlar. Siz düşünün damagelerin ne kadar saçma olduğunu.

3-) Oyundaki herşey o kadar pahalı ki şöyle örnek vereyim. 50 bakiye ile 500kc alabiliyorsunuz. Sw sc 700 kc yani 50tl ile sw sc bile alamıyorsunuz. Ve ayrıca bütün lottery eventler kc üzerinden yapılıyor 2-3 gündürde spin adı altında bir etkinlik yapıyorlar oyun içi kumar gibi 2000kc ile çeviriyorsunuz çarkta pus eşyası oluyor ve 1 tane master itemi oluyor ancak alttan bir sürü şey düşüyor ama bir tane bile master itemi düşen olmuyor. Örneği bugun Lobo pendant koydular belki o 2000kc 'lik bir çevirme hakkından 250 kişi çevirmiştir. Nasıl kc silip ceplerini doldurduklarını siz düşünün.

4-) Oyundaki monster coinleri o kadar düşük ki ilk gün gateden cz'ye geçmek için 17k bulamıyorduk, bunu yapmalarının sebebi GB fiyatını yüksek tutup oyuncu yada farmcı çekmeye çalışmak kısaca yine ceplerini doldurmak.

5-) Droplar o kadar düşük ki, 24 saat günün abartısız söylüyorum karışık olmak üzere 6-8 saat arasında moradon ve cz'de kecoon keserek geçiriyorum, 1 tane bile kekuri almadım,1 haftada toplasanız belki 10-15 tane kekuri düşmüştür onlarıda çok fena para basan asaslar alarak cz'yi size dar ediyor ve haliyle master açanlarla açmayanlar arasındaki fark her gün katlanarak büyüyor rekabet ortadan kalkıyor ve fırsat eşitliği kayboluyor.

6-) GM ekibi çok bilgisiz ve tecrübesiz oyuncuların hiç bir taleplerini dikkate almıyorlar. Para yok, ittem yok, item bulsan basmaya BUS yok ve herşey KC üstüne kurulu KC ise çok ama çok pahalı yine cep doldurmaya yönelik hamleler hep.

7-) Eğer geceden bir slota karakteriniz bırakıp yatarsanız, client yavaş yavaş şişmeye başlıyor 2-3 saaat sonra sol üstteki fps'niz 5'e düşüyo gateden geçmeli veya relog atmalısınız.

8 -) Nimbus veya peri gibi drop artırıcı hiç bir özelliğin çalıştığını düşünmüyorum, droplarla sürekli oynuyorlar. Hiç bir yaratığın içinden çıkan itemin % kaç ihtimalle çıkacağını yazmıyorlar. Raptor,shard gibi değerli Dark Mare droplarını 1875 DM kestik ve görmedik.

Özet : Yukarda saydığım sorunlar kendi yaşadıklarımdı, ben çok pişman oldum aman diyim OLDSCHOOLLKO ( OLD OSKO ) tarzında bir pvp başlayacaksanız uzak durun.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt