Son dönemde oyunda kamikaze okçu oynayanların kontrolsüz artışı ciddi bir sorun haline geldi. Özellikle Genie altında Koxp’erlara müdahale eden bazı oyuncular yüzünden bu videoyu paylaşmaya karar verdim.
Bu post daha da tetikleyecek muhtemelen
Bugün geldiğimiz noktada her çöp slotunda
sadece bir tane okçu kalacak gibi görünüyor. Çünkü:
- Ne "peşin paket" sorunu bitiyor,
- Ne asas yeteneklerinin fixi yapılıyor yıllardır,
- Ne bug’lara dokunan var.
- Ne de NTTGame'den konuyla ilgili bir ses çıkıyor.
Özellikle Gmler aşırı pasif kaldı. Ban yiyen kullanıcılar ya kamikaze okcular oluyor. Ya da farm atmayı bilmeyen insanlar. Kastım şu Geniesiz farm atıyorsan illegalle uça kaça vuruyorsan, simitçi gibi slot dönüyorsan banlanıyorsun. 2 yıldır banlanmayan accountum var.
Neyse iş artık "fixlensin de kurtulalım" evresine geldi.
İlgili Video:
? Mob Büyütme
Ayrıca videoda gördüğünüz üzere, mob büyütmenin uzaktan vurmakla hiçbir ilgisi yok. Bu, legal oynayan oyuncuların melee skillerini veya mage'in 56. seviye
Fire Spear gibi skillerini biraz daha esnek pozisyonlardan kullanmasına olanak sağlıyor.
Belirli bir sınır var, Yani bu,
server tarafında zaten kontrol altında olan bir şey. Umarım uzun zamandır tartışılan bu konuya da açıklık getirmişimdir. Mob büyütmeyi ne kadar fazla yaparsanız yapın server taraflı korumayı aşamazsınız. Aşar diyip size mob büyütme satanlar sizi dolandırmış oluyor benim gözümde çünkü hiç bir katkısı yok. (Legal oyuncuysan işe yarar ama karşındaki legalse). İyi forumlar.