Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

GELİŞTİRİYORUM Nx.ACS PK PARTY BOT GELİŞTİRME

xemlod

KY Kıdemli Üye
Selam beyler 3 gündür uğraştığım halen de daha beta gibi görebilirsiniz öyle diyim party pk bot sistemini yaptım daha geliştirme aşamasındayım daha güzel olacak demosunu atalım dedik videosu burda :D

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Selam beyler 3 gündür uğraştığım halen de daha beta gibi görebilirsiniz öyle diyim party pk bot sistemini yaptım daha geliştirme aşamasındayım daha güzel olacak demosunu atalım dedik videosu burda :D

Ve aleykümselam. Gayet iyi olmuş. Ellerine sağlık :)

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Helal sana kardeşim başarılarının devamını dilerim mantığı çözmüşsün.
Burda dikkat etmen gereken konu şu ve cok önemli birşey . Playerler botların partysine girip townda oturup deli gibi np kasacağı için bot party'den np gelmemesi gerekmektedir =)

xemlod

KY Kıdemli Üye
Burda dikkat etmen gereken konu şu ve cok önemli birşey . Playerler botların partysine girip townda oturup deli gibi np kasacağı için bot party'den np gelmemesi gerekmektedir =)
doğru mantıklı abi :D aklımın baş köşesinde

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Yada mesafe kontrolü koy. Daha iyi olur sanki.
Ula bak şimdi aklıma geldi. Mesela ben arkadaşlarımla 4 kişiyiz parti kurduk. Parti başkanına özel Bi buton olsun. Ona tıklayınca eksik olan sayı tamamlansın. Full parti olsun. Üffff. Hatta ve hatta, bir uif olsun. Hangi job istediğini seçsin tek tek. Abooooowwwww akıyor bu gün ??

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
1. bot pk party tamamlamdi sonra bot Farmer Yeni Yap uzeri :D

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Yada mesafe kontrolü koy. Daha iyi olur sanki.
Ula bak şimdi aklıma geldi. Mesela ben arkadaşlarımla 4 kişiyiz parti kurduk. Parti başkanına özel Bi buton olsun. Ona tıklayınca eksik olan sayı tamamlansın. Full parti olsun. Üffff. Hatta ve hatta, bir uif olsun. Hangi job istediğini seçsin tek tek. Abooooowwwww akıyor bu gün ??
Haha Laz Sezo iş başında. Mantıklı kankaaa ?

m3sut15

KY Kıdemli Üye
Yada belli bir sürede player partisine hiç np kazandırmıyorsa player botparty sinden atılmalı ve 2 saat gibi bot party sine girememeli

Son düzenleme:

mm0326

KY Kıdemli Üye
Yada belli bir sürede player partisine hiç np kazandırmıyorsa player botparty sinden atılmalı ve 2 saat gibi bot party sine girememeli

I've done the check that if a player does not gain loyalty to the team within a certain period of time, they will be kicked out of the team, and if they are captains, the team will be disbanded

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt