Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Nttgame mail gelmeme sorunu (güncel tutalım)

adelajx3

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar bir çok kişinin de yaşadığı gibi e-posta adresime mail gelmiyor.
Detay(Bu kısmı ister oku ister okuma)
Destan serverında yeni karakter aldım. Alır almaz e-posta adresini değiştirdim fakat değiştirdiğim e-posta adresine Nttgame'den mail gelmiyor(Diğer bütün her yerden mail geliyor özellikle gittim Metin2'de filan char açtım baktım). Bu yüzden şifre değiştiremedim ve şifrenizi unuttunuz mu ya tıkladım oda geçici şifre yolluyormuş. Mail yine gelmeyince öylece ortada kaldım. Bende ticket attım fakat karakteri aldığım satıcı sözünün eri çıkmadı ve cash kodlarına bulamıyor. O yüzden Ticket da çok da kaileye alınmıyorum. E-posta uzantısı hotmail'dir ve 3 gün önce kendi ellerimle microsoft'un resmi sitesinden açtım.
Çözüm için internette bulunan bütün durumları değerlendirdim ama sonuca ulaşamadım
DENEYİP BAŞARISIZ OLDUĞUM DURUMLAR ŞU ŞEKİLDEDİR.
1. Şifrenizi unuttunuz mu ? işlemini farklı tarayıcılardan ve telefondan denenmesi (CHROME, OPERA, EDGE, FİREFOX vs.) aklınıza gelebilecek bütün tarayıcılarda denedim ve 3 model telefonda denedim bir sonuca ulaşamadım.
2. Şifrenizi Unuttunuz Mu ? işlemini büyük harflerle gerçekleştirmeyi denedim. Neredeyse bütün kombinasyonları denedim fakat buda başarısız oldu.
3. [email protected] adresini güvenli e-postalara ekledim. Hatta göndericinin ip adreslerini ve smtp adreslerini dahi güvenli olarak ekledim. Bu da işe yaramadı.
Bunun dışında microsoft'a böyle böyle diye yazdığımda sorun oyun şirketindedir derken. Nttgame'e aynı sorunu söylediğimizde bizlik bir durum değil gidin maili nereden aldıysanız ona sorun diyorlar.
Benim gibi bu durumdan madur olan yüzlerce knight online kullanıcısı var. Nttgame'de çalışan, çalışan arkadaşı bulunan, ben 3 billurluyum Sysadmin'i tanırım diyen biri varsa zaten yardımlarını bekliyoruz fakat çok çıkacağını sanmıyorum.
Benim için asıl önemli olan işin sunucu tarafında neler olup bittiğini bilen, sorunun nereden kaynaklı olduğu konusunda bizi aydınlatabilecek bir kaç kişinin yorumudur. Temennim iş mahkemeye kalmadan sorunun buralardan edinilen bilgilerle çözülüp emsal niteliği kazanmasıdır. Eğer çözülmediği taktirde mahkemeye başvuracağım ve elimde bilgi olmasını istiyorum. Bunun için her türlü yoruma açığım.
Sorunu yaşayan arkadaşlar güncel tutalım konuyu belki biri bizi aydınlatır.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt