3 tane Ticket gönderdim. Ancak Kuru kuru gadaların alıyım. İcrat yok.
"Beni niye banladınız ". Diyorum Account satın alma- satma diyor.
Oyuna girmeye çalıştığımda da tpt banned diyor. Hiçbir İllegal program kullanmadım. Suçlama da yapamıyorlar. Delil ve video görüntüsü isteyeceğim için.
Beyefendiler kendi kafasına göre milletin emeğini, yatırdığı parayı öldürsün.
2004- 2008 deki oyun nerede, şimdi ki nerede, oyunu mahvettiniz. koxpçü, pedalci, tbl mi neyse onların hakkından gelemiyorsunuz. Legal playerlara darbe vuruyorsunuz...
Lanet olsun size ve oyununuza
Şu mübarek Ramazan ayında çıldırttınız.
Tpt ban yiyecek ne yaptım diyorum. Cevap yok. Karakter alım satım yasak.
Söylediğiniz yasak 1 Şubat 2019 tarihinden itibaren ve sonrası satışlar için diyor.
Ben 27.05.2015'te
Knight online'nin iş ortakları olduğu ve resmi siteden de paylaştığınız sitedir. O halde gb, Knight Cash, cyper ring alım satım da yapıyorlardı.
cyper Ring çıkaran mgame ve nttgame.
cyper Ring'te karakter alım satım işlemi değil mi.
2017'de Oyun açığından dolayı o kadar milyarlık itemlerim gitti. Sözde frmtr'de GM'ler de item siliyor demişlerdi. İtimat etmemiştim. Giden itemlerimi göndermediniz.
Soyulma sebebi derseniz Oyundaki açıklıkları bazı hackerların bilmesinden dolayı. Exp premiumlu, Kilitli İtemleri soymuşlar. Bir de dalga geçer gibi Power up Store'den Monster summon Staff alıp boss kestikten sonra soymuşlar. Kaç kere Ticket attım cevap verilmedi ya da aylar sonra geldi ve zararım karşılanmadı. Sonuçta gmler 2 kod ile +10 itemler gönderebilirlerdi. Uğraşmadılar. Şu oyuna yatırdığım para :S
Soyulan +9 lardan şu an sadece 1 tane windforce +9 = 1200-1500 TL
Şimdi de oyun para kazanmak için. Kendi kusurunu ortpaş ediyor.
Bana haksızlık yapıldığı kanıtındayım. Hakkımı ve karakterimi istiyorum.
Hiçbir suçum yok. İllegal yok. Tek suçum bu oyunu 2004 ve 2006 playerlarından olmak.
Yaşım olmuş 30. Bu oyunun bağımlısı olup hem zamanımı hem de paramı boşa harcadığım için bana yazık.
Daha tpt yazıyor ama kardeşim koxp kullanmışsın diyemiyorsunuz! Çünkü kullanmadım.
Bilgisayarımı da tarayabilirsiniz.
Exp, Platinum, dc, var, Switch pre kullananlara serbestse orasını bilmiyorum.
Saçma sapan attığınız banı kaldırın.
HERİFSENİZ KLAVYE KARSISINDA DEĞİL KARŞIMA CIKINDA HAYATTAN BAN EDEYİM.
Niyetli ağzımla çıldırıyorum. Geleceğim 1 ay dolaşacağım İSTANBUL'DA.
Bende her şey kısasa kısas. Adaletin kestiği kol acımaz.
Hakkımı istiyorummmmm
Türk ko
server acıyım da ; çaylaklar, oyun nasıl yönetilirmiş öğrenin