Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Np ver İtem Al npc (İSTEK)

Speed

KY Üye
Kullanılan Database
ISTIRAP
Merhaba

Serverimde Nplerin erimesi için Np Ver İtem Al npc si eklemek istiyorum forumda bir tane konu var ama çok eski o bir türlü yapamadım

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Aslında çalışıyor. sağ tıklayınca bişey gelmiyorsa eğer, clientte tbl de lua karşılığı olmadığındandır. yoksa lua her yerde aynı.

Speed

KY Üye
hocam bunu resimli anlatım yapsan forumda çok kişinin işini görür örnek olarak bir tane baştan sonra hazırlayıp paylaşım yapar mısın
Aslında çalışıyor. sağ tıklayınca bişey gelmiyorsa eğer, clientte tbl de lua karşılığı olmadığındandır. yoksa lua her yerde aynı.

Adorable

KY Saygın Üye
Web
japko.us
hocam bunu resimli anlatım yapsan forumda çok kişinin işini görür örnek olarak bir tane baştan sonra hazırlayıp paylaşım yapar mısın
Luaları eksiksiz eklediyseniz quest helpera trigger verdirmelisiniz.quest helper tablosunu kontrol edin

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Merhaba

Serverimde Nplerin erimesi için Np Ver İtem Al npc si eklemek istiyorum forumda bir tane konu var ama çok eski o bir türlü yapamadım
Lua kodlarini at bana hangi npc olduğunu vs kodları düzeltip vereyim TBL de değiştirmek istedigin bişey varsada belirt tblde ver ÜCRETSİZ yapayim

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt