Reklam
Source Game "TradeHandle'ı girin, NP Loyalt var mı, yok mu bilemem, oraya bakarsın."Npc yi yerleştirdim reb11 krowazlari da içine yerleştirdim ama şuan para ile satılıyor, np ile satış yapmak istiyorum item tablosunda npbuyprice ayarlıyorum ama itemorg us ve itemext tablosunda hangi sütuna girecegim bilmiyorum yardım edebilcek var mı
tradehandlera baktım da bulamadım np ile ilgili bişeySource Game "TradeHandle'ı girin, NP Loyalt var mı, yok mu bilemem, oraya bakarsın."
37. SutünNpc yi yerleştirdim reb11 krowazlari da içine yerleştirdim ama şuan para ile satılıyor, np ile satış yapmak istiyorum item tablosunda npbuyprice ayarlıyorum ama itemorg us ve itemext tablosunda hangi sütuna girecegim bilmiyorum yardım edebilcek var mı
itemorgus tablosundaki 37. sütuna ve npbuyprice a değeri yazdım ama olmadı , itemext tablosuna bişey yazmıcaz değil mi tüm + değerlerini kapsar mı?37. Sutün
Hayır reis mesela item +9 krowaz göğüs lük diyelim kodu 1111119 mesela buy price 0 yap np buy price 500 item org danda 1111000 mesela 37 stunu 500 20. Sutünü 0 yapitemorgus tablosundaki 37. sütuna ve npbuyprice a değeri yazdım ama olmadı , itemext tablosuna bişey yazmıcaz değil mi tüm + değerlerini kapsar mı?
hocam dediklerinizi harfiyen yaptım itemin satış parası 0 şuanda ama np değeri göstermiyor çekince de np gitmiyorHayır reis mesela item +9 krowaz göğüs lük diyelim kodu 1111119 mesela buy price 0 yap np buy price 500 item org danda 1111000 mesela 37 stunu 500 20. Sutünü 0 yap
Müsait olunca beraber bakalım reis özelden yazhocam dediklerinizi harfiyen yaptım itemin satış parası 0 şuanda ama np değeri göstermiyor çekince de np gitmiyor
SellingGroup 249000 olduğundan emin olun, sadece bu satış grubu numarasına sahip NPC'ler npli satabilirNpc yi yerleştirdim reb11 krowazlari da içine yerleştirdim ama şuan para ile satılıyor, np ile satış yapmak istiyorum item tablosunda npbuyprice ayarlıyorum ama itemorg us ve itemext tablosunda hangi sütuna girecegim bilmiyorum yardım edebilcek var mı
Hocam dediğinizi yaptım required cont 2000 yazıyor itemorgus 37.sutuna 500girili item tablosu da npbuyprice 500 diğer değerler 0 bu şekilde olduSellingGroup 249000 olduğundan emin olun, sadece bu satış grubu numarasına sahip NPC'ler npli satabilir
Zırhlarda tabloda 4/1 fiyatı değeri girmen lazımtamamdır hocam çözüldü çok LUPALAND' a ve CMDK ya cok tesekkur ederim
evet kanka duzenledim onu da oldu suan çok tesekkur ederim cansınZırhlarda tabloda 4/1 fiyatı değeri girmen lazım