lantheyus
KY Kıdemli Üye
şuna açıklık getirmek lazım her ne olursa olsun istrapin nerden oluştuğuna bir göz atın istrap yok Ken bu tarz projelerle ilgilenen çok kişi vardı isim vermek istemiyorum birtakım kişilerin geçmişte xxxxin satış ekibin yada ciragiydi bu forumda küçümsenen emre bile bizler daha soacstan yeni sıyrılıp 1453 sevdasindayken adam bu dosyalarla uğraşıyordu tek eksiği hooktu vs vs o yüzden herkesin bir bildigi var bugün ne kadar boktan bişey olsada ortada bir kaporta var eğer ustaysan motorunu giydirerek yol alabilirsin ancak bu işlerde bence 10-20 bin kazanicam diye kendi malinizlan rezil olmayın tolgaya hak veriyorum ama solomonkane bu konuda sana katılmıyorum kismi yerlerde hep altını cizdigim bir konu burası ticaret kapısı değil yamyam kapısı o yüzden ticaretini yaptığın işlerle anilarak yaparsan hem daha çok kazanırsın hemde elindeki malın ortalığa düşme riskini azaltır son bu forumdan birilerine bişey satmak marifet değil mutlaka üçüncü kişide forma düşecektir sattigin mal o yüzden bakış açısı ve portföy değiştirmekte fayda var diye dusunuyorum