Neler yeni

SATIŞ NexusACS v1098 | V2383 Source Satış 10.000 TL Party PK Bot,Slave Priest-Merchant)

NexusACS

NexusACS

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
2
Web
nexusanticheat.com
Merhaba,

2383 Source ücreti 10.000 TL iletişime geçiniz. ( Kredi kartına 12 aya kadar taksit imkanı)

Alacağınız dosyaların ödemesi sayfasından açacağınız üyelik ile birlikte satın alım işlemini gerçekleştireceksiniz.

Satın alım sonrası faturanız otomatik kesilecektir "Faturalarım" kısmında görüntüleyebileceksiniz.

7/24
teknik destek garantisi veriyoruz. Dilerseniz ücreti karşılığında server editleme işleminizide biz yapıyoruz.

NexusACS ile birlikte satın alacağınız sunucuda aşağıdaki özellikler sizleri bekliyor:

• Full HD 4K client desteği ile oyununuzu en yüksek çözünürlükte deneyimleyin.
  • Gelişmiş farm bot, pk bot, merchant gezen botlar, merchant botlar,mining botlar gibi bir çok bot çeşidi mevcut.
  • Haftalık sıralama sistemi ödül sistemi.
  • Rank Reward.
  • Otomatik eventler(tablolardan saat gün girildiği takdir otomatik başlamaktadır.)
  • Auto upgrade sistemi
  • Slave Merchant (Köle Pazarı)
  • Slave Priest Sistemi
  • Daily Quest sistemi(Premiumlu ve Premiumsuz ayırabilirsiniz database üzerinden)
  • Target Scroll Bar sistemi.
  • Otomatik Cape Bonus, Rank Bonus, Clan premium bonus sistemi. Oyun içerisine anlık yansımaktadır relog atmak gerekmez.
  • Auto Command tablosu düzenlendi event haritalarını np noah exp ve drop eventleri tabloya yazdığınız gün ve saatte otomatik olarak açar.
  • Geliştirilmiş Collection Race sistemi. Cr sisteminde her job'a özel kill görevi belirleyebilirsiniz. Örneğin açılmış Cr'de Warrior jobu için istenilen kill sayısını 30 Priest için istenilen kill sayısını 20 olarak belirleyebilirsiniz. Ayrıca CR'leri istediğiniz gün ve saatte başlatabilirsiniz. Bu sayede oyunda olmanıza gerek kalmadan sistem otomatik bir şekilde ilerleyecektir.
  • Upgrade Tablosu düzenlendi. İstediğiniz upgradeyi tablo üzerinden kolayca kapatabileceksiniz.
  • ITEM tablosu yenilendi eksik item yoktur.
  • Sorunsuz Right Click Exchange sistemi.
  • ACS taraflı düzenleme yapılmış, bilinen hilelerin önüne geçilmiştir.
  • Oyuncunun genie süresi yok ise genie uifi ekrandan kaybolur. Süre tekrar yüklenince geri gelir.
  • Damage Settings tablosu detaylandırıldı, artık her job için (masterlı mastersız) en ince detayına kadar ayar yapabileceksiniz.
  • Chaotic Sistemi düzenlendi. Adet sorunu düzeltildi.
  • Collection Race Ödülleri 10'a çıkarıldı, random Crler için animasyon eklendi.
  • BDW,JR,Chaos etkinliklerinde afk kalan oyuncular için event banı atabilirsiniz. Oyuncu event haritasında afk kalırsa eğer(5 dakika) 12 saat event banı atabilirsiniz. Ayrı eventlere katılımı 1 client ile sınırlandırabilirsiniz.
  • Gelişmiş Editör ile kolayca serverınızı editleyebileceksiniz.

Target Scroll Bar

1716536967614
  • Slave Merchant

Adsz tasarm 5

Gem Box Drop Gösterme

Adsz tasarm 6
CHAOTİC GEM DROP BLOCKLAMA

1719179045269

Tüm Pus Ürünlerine Sağ Tık Kırma

RightClick

Party Monster Stone

Adsz tasarm 8

Cape,Clan Pre,Rank Bonus Sistem

Databasede girdiğiniz değer anlık olarak oyun içerisine yansımaktadır.

Adsz tasarm 50

AUTO UPGRADE SİSTEMİ

1716550435877

MACRO HIZINDA GELISTIRILMIS GENIE

giphy (3).gif

PARTY PK BOT

SLAVE PRİEST

Müzayede Sistemi

VE DAHA FAZLASI...

Web Sitesi ve Tüm Özellik Listesi ->
DISCORD -> Tıklayınız

Nexus acs logo

Son düzenleme:
NexusACS

NexusACS

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
2
Web
nexusanticheat.com
Konu günceldir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel...

Son düzenleme:
bytuku

bytuku

KY Uzman Üye
Konu Çözümleri
1
HAYIRLI SATIŞLAR

swatxx

swatxx

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
10
Web
www.tdbaguard.com
Selam, hayırlı satışlar dilerim. 2383 source 5.000 yazmışsınız ama doğru mu?

GUNEYHAN

GUNEYHAN

Kurumsal Üye
Coder
KY YardımSever
Web
www.gnysoft.com
El altından bu dosyaları satanlar zaten mevcut.
Kim kimden ne kopararırım dersine düşmüş herkes.
Şöyle düşünelim auto upgrade kaynak kodlarının 10 bin tl ye satıldığı bir mecrada auto upgrade ekli src nin 5 bin tl ye satılması ne kadar mantıklı ?

swatxx

swatxx

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
10
Web
www.tdbaguard.com
Hocam madem böyle bişi var bu kadar öldürmeyin piyasayı yazık günah biz kodlara 100lerce bin para harcadık. Ayıptır.

solomonkane

solomonkane

KY Uzman Üye
Olması gereken oluyor bence
Dosyalar ıstırap alt yapısıyla geliştirilen daha sonra 2383 çekilen ve 100 user bile gorememis server açıp 1 yıl 6 ay dayanmamis dosyalar bunlar kanaatimce 5.000tl bile çok para.
harcadınız emek harcadınız bu konuda haklısınız ama yanlış yapıyorsunuz önüne gelen dosyasına bişey ekletiyor direk satışa cikartiyor eklettirme parası olarak 10 bin TL ödüyor 15 bin ödüyor e sonra onu ekleyende daha sonra daha ucuza satıyor :) yani bir birinizi bitiriyorsunuz bu sizin kaderiniz dostlar

L

lantheyus

KY Kıdemli Üye

solomonkane sana katılıyorum dostum. piyasada bu isi server acmak icin yapmıyorlar piyasada eline gecen dosyaya 2-3 özellik ekletip verdigi parayı cıkartıp üstüne para kazanma pesinde kosuyor millet. o yüzdende kim kimi nerde nasıl severse oluyor piyasa. sadece üzüldügüm bir nokta var swatxx - GUNEYHAN - NexusACS bu arkadaslar ufak bir eklentiye bile 5 binden fazla para öderken 5 bine düsmesi üzücü.​

Ü

Üye silindi 8238

KY Misafir
El altından bu dosyaları satanlar zaten mevcut.
Kim kimden ne kopararırım dersine düşmüş herkes.
Şöyle düşünelim auto upgrade kaynak kodlarının 10 bin tl ye satıldığı bir mecrada auto upgrade ekli src nin 5 bin tl ye satılması ne kadar mantıklı ?
selam gny. bununla alakalı ornek bi source var mı sitede link verebilirmisin

Ü

Üye silindi 8238

KY Misafir
auto upgrade olan source suanda piyasa mevcut değil hocam.
ama t-guard ve nexus srcleri şuan piyasada el altında elden ele gezmekte. biraz daha beklersen birisinin çıkıp paylaşması an meselesidir.
t-guard 2383 istiraptan yükseltme source elinde var mı?
sen dürüst bir adamsın varsa şayet sende iyi bir fiyata düzgün bir şekilde koy 30k gibi fiyatlar ucuk maalesef. hayal dünyasında yaşıyorlar
veya forumda yılbaşını elinde varsa bu konuyla aç kral. takipteyim seni

deglasser

deglasser

KY Kıdemli Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
3
5.000 tl den 10.000 e yükselmiş tam alacaktım vazgeçtim.

BOMBA

BOMBA

KY Üye
Bomb has been planted !

Nexus ACS ve T-Guard çok yakında sizlerle. Pimi çektik bekliyoruz

R

Repub

KY Kıdemli Üye
Konu Çözümleri
3
Web
ko-yardim.com
İyi satışlar. @NexusACS

5.000 tl den 10.000 e yükselmiş tam alacaktım vazgeçtim.
Bende ne alırsan 1.000tl hangi src lazım?

solomonkane sana katılıyorum dostum. piyasada bu isi server acmak icin yapmıyorlar piyasada eline gecen dosyaya 2-3 özellik ekletip verdigi parayı cıkartıp üstüne para kazanma pesinde kosuyor millet. o yüzdende kim kimi nerde nasıl severse oluyor piyasa. sadece üzüldügüm bir nokta var swatxx - GUNEYHAN - NexusACS bu arkadaslar ufak bir eklentiye bile 5 binden fazla para öderken 5 bine düsmesi üzücü.​

Kanka sende zaten daima en iyisi var. Ekibin var.
ne takıyorsun bunları anlamıyorum cidden. :D dertlenip sinirleniyorsun boş yere.

Son düzenleme:
L

lantheyus

KY Kıdemli Üye
hepsinin içinde oldugum icin canım sıkılıyor. bak hiç yabancıdan zarar gelmiyor tüm zarar tanıdıgın iş yaptıgın adamlardan geliyor.

bana giren cikan birşey yokta üzülüyorum böyle durumları görünce. aynı tepkiyi senin ygn ile olan olayındada verdim yapma etme diye.

swatxx

swatxx

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
10
Web
www.tdbaguard.com
Bomb has been planted !

Nexus ACS ve T-Guard çok yakında sizlerle. Pimi çektik bekliyoruz
Çekemeyen anten taksın varsa bişiler gösterin bu adamlarda para verdi, hepimiz para ödedik.
Bir şeylere sahip olabilmek için millete oynamadık, yalvarmadık ücreti neyse ödedik. Acıyorum bu tarz insanlara varsa birşeyiniz gösterinde görelim.
Ayrıca zaten source satıyoruz illa paylaşıma açılma risklerini görüyoruz. Sizin tek yapmaya çalıştığınız bedava bir şeylere sahip olmak, birilerinin parayla aldığı şeylere ve birilerinin hakkına göz dikmek başka bir açıklaması yok. Sizin için üzülüyorum, yazık.

Son düzenleme:
solomonkane

solomonkane

KY Uzman Üye
Çekemeyen anten taksın varsa bişiler gösterin bu adamlarda para verdi, hepimiz para ödedik.
Bir şeylere sahip olabilmek için millete oynamadık, yalvarmadık ücreti neyse ödedik. Acıyorum bu tarz insanlara varsa birşeyiniz gösterinde görelim.
Ayrıca zaten source satıyoruz illa paylaşıma açılma risklerini görüyoruz. Sizin tek yapmaya çalıştığınız bedava bir şeylere sahip olmak, birilerinin parayla aldığı şeylere ve birilerinin hakkına göz dikmek başka bir açıklaması yok. Sizin için üzülüyorum, yazık.
Beni yanlış anlama sadece fikirlerimi dile getiricem

Öncelikle kesinlikle haklısın para verip birşeyler yapıp emek harcamakta burada seninle hemfikirim
Lakin birşey satmaya veya pazarlamaya gelirken bizim milletin aklı duruyor yanlış anlama sana örnek olarak açılan sunucular varmı müşterim varmı referans varmı diye söyledim bana ismini vermek istemeyen seyirci muamelesi yaptın bak bu senin için çok kötü bir pazarlama taktiği üstelik bunu kendi konunun mesajına yazdın yani birşey satarken gerçekten senden tek birtane varmış motovasyonu içinde satman ve güvence vermen gerekiyor her neyse bunu umarım öğrenirsin hocam daha iyisini hak edersin
İkincisine gelirsek cyberacs alıp eklediğiniz bütün eklentilerin hepsinde packet açıklar mevcut log.klg incelediğinde zaten görüyorsun ben gördüm ha fixlediysen başarılar dilerim sorun yok bil diye söylüyorum bunları beni sakina yanlis anlama

En son olarakta warez olan bir kaynak dosyasıni ne kadar geliştirmeniz gelistirin sonu hep hüsran bu 10 15 yıldır böyle hiç şaşmaz inşallah başarılı olursunuz iyi satışlar dilerim.

swatxx

swatxx

KY Saygın Üye
KY YardımSever
Konu Çözümleri
10
Web
www.tdbaguard.com
Beni yanlış anlama sadece fikirlerimi dile getiricem

Öncelikle kesinlikle haklısın para verip birşeyler yapıp emek harcamakta burada seninle hemfikirim
Lakin birşey satmaya veya pazarlamaya gelirken bizim milletin aklı duruyor yanlış anlama sana örnek olarak açılan sunucular varmı müşterim varmı referans varmı diye söyledim bana ismini vermek istemeyen seyirci muamelesi yaptın bak bu senin için çok kötü bir pazarlama taktiği üstelik bunu kendi konunun mesajına yazdın yani birşey satarken gerçekten senden tek birtane varmış motovasyonu içinde satman ve güvence vermen gerekiyor her neyse bunu umarım öğrenirsin hocam daha iyisini hak edersin
İkincisine gelirsek cyberacs alıp eklediğiniz bütün eklentilerin hepsinde packet açıklar mevcut log.klg incelediğinde zaten görüyorsun ben gördüm ha fixlediysen başarılar dilerim sorun yok bil diye söylüyorum bunları beni sakina yanlis anlama

En son olarakta warez olan bir kaynak dosyasıni ne kadar geliştirmeniz gelistirin sonu hep hüsran bu 10 15 yıldır böyle hiç şaşmaz inşallah başarılı olursunuz iyi satışlar dilerim.
Discord'a gelip veya konularımı takip etseydiniz bu şekilde ön yargılı olmazdınız.

Benim referanslarımda var. 2 tane açık sunucumda var. Müşterilerimde var. Extra iş yaptıklarımda var.

Bu bir ıspat yada herhangi bir gösteriş değil. Beni tanımıyorsunuz normal karşılıyorum, sıkıntı yok. Sonuçta müşteri olan sizsiniz yarın bir gün kafanıza eser gidersiniz bu projeyi beğenmezsiniz başka birini alırsınız. Ben kendime ve şirketime güveniyorum, şunca zamana kadarda hiç bir müşterimi mağdur etmedim. Elimden ne geldiyse yaptım bilen bilir.

Bunun yanı sıra eğer, benim müşterilerim beni arayıp bana diyorsa ya Tolga lütfen gizli tutalım. Senden aldığım bilinmesin. Ben böyle istiyorum. Haklı olarak tabi ki de müşterimin gizliliğini koruyacağım. Ayrıca K.V.K.K diye yasal bir mevzuat var belki duymuşsunuzdur. Yarın bir gün bu müşterim beni şikayet etse ben neden şirketimi ve kendimi zor duruma düşüreyim?

Link: LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son düzenleme:
FirstMYKO
Üst Alt