Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

newdark34 isimli üyeye dikkat edin // resimli kanıtlı bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RossoMaranello

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Merhabalar, bu arkadaş bana kendisi PM atıp files sattığını söylüyor benim zaten böyle bir talebim olmadı sanırım paraya ihtiyacı olacak ki herkese pm atıp files satmaya çalışıyor :)
Aşağıya pm konuşmasını bırakıyorum arkadaşın üslubundan ve cevap tarzından nasıl birisi olduğunu sizde çıkarmış olursunuz. :D Dikkat edin çarpılmayın. :D

(Bu arada admin arkadaşlar DM mesajlarına kadar herşeyi görebiliyor bunlara nasıl müsade ediyorlar ilginç...)

xd.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

newdark34

KY Kıdemli Üye
Web
discord.gg
Merhabalar, bu arkadaş bana kendisi PM atıp files sattığını söylüyor benim zaten böyle bir talebim olmadı sanırım paraya ihtiyacı olacak ki herkese pm atıp files satmaya çalışıyor :)
Aşağıya pm konuşmasını bırakıyorum arkadaşın üslubundan ve cevap tarzından nasıl birisi olduğunu sizde çıkarmış olursunuz. :D Dikkat edin çarpılmayın. :D

(Bu arada admin arkadaşlar DM mesajlarına kadar herşeyi görebiliyor bunlara nasıl müsade ediyorlar ilginç... Olur da konum silinir ya da bu arkadaş uyarı falan almaz ise bilin ki farklı işler dönüyordur, bende buna istinaden gerekli tüm kanıt ve görsellerle diğer forum ve platformlarda olanları paylaşır bir iki dilekçe çakarım bizde karamürsel sepeti değiliz :D

Ekli dosyayı görüntüle 17787
dolandirici kardeş senişine bak :)

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever

(Bu arada admin arkadaşlar DM mesajlarına kadar herşeyi görebiliyor bunlara nasıl müsade ediyorlar ilginç... Olur da konum silinir ya da bu arkadaş uyarı falan almaz ise bilin ki farklı işler dönüyordur, bende buna istinaden gerekli tüm kanıt ve görsellerle diğer forum ve platformlarda olanları paylaşır bir iki dilekçe çakarım bizde karamürsel sepeti değiliz :D

Ekli dosyayı görüntüle 17787
forumda bu tip adamların kaç üyeliği olduğu ifşa edilmeli bendende acs siz client istiyor yardım karşılığıymış uyanık ya arkadaş :)

charamb0l

KY Kıdemli Üye
sanırım çoğu kişiye mesaj atmış. değişik kafada bir arkadaşa benziyor çok kaale almayın.

RossoMaranello

KY Kıdemli Üye
KY Üye
arkadaş hala buralarda olup mesajımda editlendiğine göre anladınız siz onu gençler ayık olun :D

admin

Founder
Web
ko-yardim.com
arkadaş hala buralarda olup mesajımda editlendiğine göre anladınız siz onu gençler ayık olun :D
Hocam, algı yaratmanıza gerek yok. Forum yönetimi olarak bizi zan altında bırakmanız doğru değil. Konunuz duruyor ancak yönetimi iğneleyici ithamlardan vazgeçmenizi rica ediyorum. Gereksiz yere sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Bu ikinci uyarımdır. Yönetim olarak herhangi bir çıkar gözettiğimizi düşünmüyoruz. Adminleri gereksiz bir olayın içine dahil etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt