MYKO NERUS WORLD - 24xx l MYKO SERVER INTERNATIONAL

KY Üye
Web
www.vonkurt.com
Sunucu Adı
NERUS WORLD
Durum
Açık
Acs
RockGuard
Açılış tarihi
09.09.2026
Tür
MYKO SERVER
Web Site
www.nerusworld.com
222.png

Son düzenleme:
KY Üye
Güzel bir database yenilenmis ve harika, ufak tevek hatalar var fakat zamanla giderileceğini sanıyorum

Son düzenleme:
KY Üye
Web
www.vonkurt.com
Yeniden client indirip, sunucuya giriş sağlayabilirsiniz. Bütün sorunlar lağvedilip, oyunda yeni bir sistem kurulup ve organizasyon halinde düzenlenmiştir. Üstelik "anti-cheat"ACS yazılımında yenilikler temin edilmiştir. Oto üye olurken, iki defa tıklamanızı tavsiye ederim. İyi oyunlar!

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Pus açarken hata. mob drop bakarken hata. düzgün calısan herhangi birşer yok.alfa dahi olamayacak durumda sw.

KY Üye
Web
www.vonkurt.com
Biraz yorum geçmişine bakıp, cevap vermeye ve yanıt hakkı doğurmaya karar verdim. Öncelikle agresif ve menfî atıf, âdetâ latîfe gibi ifâdelerin mevcut. Sana evvelâ şunu diyeyim, yâni oyuncuya paralı aytımı geç, Power UP Store eşyâsı dahî satmıyoruz. "Düzgün çalışan bir şey yok"(doğru yazamamışsın) derken çok mühim hatâ işlemişsin. "SW" denmez, sörvırın İngilizce kısaltması "server-sv" idir. Düzgün nispette karaktere sâhip olduğunu düşünmek istersem, yorumundaki yüzde yüz karalamayı görüp, bunu tasvip edemem. Başlangıç "item" birçok "PUS" eşyası, ayrıca drop-rate %100 PUS aytımları mevcûttur. Bir "PUS" eşyası çalışmıyorsa, bildir, biz düzeltiriz. Bu işlerde sâdece sen mesâî yapmadın. Takrîbi yirmi yıl kadar önce, ben, vardım. Sırf çeşitli yazılım dilleri öğrenen, kendini üstat ilân etmişler. Dediğim gibi, sen bildir, biz, her türlü hallederiz. Kafanı bile bile fazla takma... Psikolojik ve mental olarak gayet tahrîbata uğramış yahut kastî niyetlenen insanlarla uğraşmıyoruz. Drop bilgisi istiyor isen, seçenek binlerce kişinin olduğu sörvırlardır. Değerlendirme üslûbu böyle yapılmaz. Üstelik, ben, Japon'um! Türkçem de senden fazlasıyla yüksek mevkide. Umarım mevzuu yeterli anlatmışımdır.

Tamam, değerlendirme yapma hakkı çok güzel bir şeydir. Fakat henüz tam manasıyla açıklama yapmaksızın, atıp, tutmak ve artist, artist yanlış beyanlara böyle cevap alırsın.

KY Üye
Pus açarken hata. mob drop bakarken hata. düzgün calısan herhangi birşer yok.alfa dahi olamayacak durumda sw.
Hocam pus zaten yok ayrıca hata vermiyor bende giriyor sen sistemini yada baska bir hata alıyorsundur ama pus satmıyor adam
mob drop konusuda aynı sekilde bende droplar görünüyor hata almıyorum
22xx versiyondan bahsediyorsan onu degiştirdi :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıyetten worm ve bandicottan pus itemi düşüyor ve düzgün bir sekilde calısıyor ben sorun göremedim :)

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
1.BEN PUS SATIYOR DEMEDİM PUSA GİRERKEN HATA VERİYOR DEDİM.
2.WORM VS DROPLARA BAKARKEN FAİLED ALIYORSUN ARADA.
3.Uİ HATALARI ÇOK FAZLA MEVCUT.

Piyasada bulunan bütün sunuculara girip bütün sunuculara a yorum yapıyorum ama dc'den ama konudan. Okudugunu anlamayan anlamadan cevap yazan süper zekalara da ayrıca tek tek anlatmaya calısıyorum.Yukarıdakileri test edecek kadar yani sadece 10dk kadar denedim sunucuyu. daha fazla deşince çok daha fazla hata cıkacagına da eminim.

KY Üye
1.BEN PUS SATIYOR DEMEDİM PUSA GİRERKEN HATA VERİYOR DEDİM.
2.WORM VS DROPLARA BAKARKEN FAİLED ALIYORSUN ARADA.
3.Uİ HATALARI ÇOK FAZLA MEVCUT.

Piyasada bulunan bütün sunuculara girip bütün sunuculara a yorum yapıyorum ama dc'den ama konudan. Okudugunu anlamayan anlamadan cevap yazan süper zekalara da ayrıca tek tek anlatmaya calısıyorum.Yukarıdakileri test edecek kadar yani sadece 10dk kadar denedim sunucuyu. daha fazla deşince çok daha fazla hata cıkacagına da eminim.
DEDİKLERİNİN HEPSİNİ DENEDİM VE SANA DİYORUM Kİ O ESKİ SUNUCUYDU SUAN DB DEGİŞTİ GİRİP BAKTINMI BİLMİYORUM AMA SUAN DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİSİ YOK :) BENDE SANA ONU ANLATMAYA CALISIYORUM
BİLİP BİLMEDEN KARALAMA YORUMA TABİKİ ACIGIZ...

KONU GÜNCEL

KY Üye
konu güncel server güzel emek kokuyor bekleriz

konu güncelll

Son düzenleme:
Üst Alt