Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA Neden Böyleyiz?

farkedermi

KY Kıdemli Üye
KY Üye
S.a ağalar beyler. Uzatmadan konuya girelim, eğri oturalım doğru konuşalım. Neden böyleyiz beyler? Mesela neden uzanamadığımız ciğere mundar demek zorundayız? Abi şuraya bakıyorum da %90ımız ölücü kalanımız da utanmasa ölüyü, neyse. Çok tartışılan konular gördüm de kimsenin kimseye bir saygısı kalmamış sanki. Hepimiz ayrı kaşıktan da olsa aynı ..ku yiyoruz beyler. Şurada kafa kafaya versek yemin ediyorum nowa dan daha iyi bir proje ortaya çıkar hem de birden fazla proje yapılır. Ama bizim derdimiz ne? Tabii ki: "Hadi hep beraber birbirimizin kuyusunu kazalım". Mesela o yapmış ben yapamamışım hemen onun yaptığı işin fiyatını öldüreyim baktım olmuyor işine bok atarım falan. Gerçekten tebrik ve teşekkür eden arkadaşların sayısı çok az ya. Benim arkamdan bile dolandırıcı muhabbetleri çıkmış ilginç bir şekilde benden bir takım objeler alan bir arkadaşa(parasını vermediği için kendisi icrada) içinizden birisi çıkmış ve o bana blender addonu satacak demiş. Addon benden önce de vardı benden sonra da olacak halbuki. Bunu ilk yapan olmadım son yapan da olmayacağım. Birimiz ikimiz değil hepimiz ama neden böyle yapıyoruz arkadaşlar. Normalde chat insanı değilimdir. Oynadığım oyunlarda bile en az kullandığım özellik "chat"tir ama bir konusunu açiyim dedim. Merak ettim neler düşünüyorsunuz?

HALOx

KY Kıdemli Üye
Bu piyasa 10 yıl önce de böyleydi hala böyle :) o yüzden çokta dert etmeye gerek yok.

izwein

Moderatör
"Dediler, işte böyle dedim, ne bileyim işte öyle"

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt