Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LIGHT FARMN3Reborn | İlk ve Tek 100 CAP | Kaynak Koddan Geliştirilen Client & Server | Beta: 24.09.2026 20:00
kardesım bak netlık olan bıseyın yok ben sen saat 7 de basladın sabır demeye saat 10 oldu hala sabır demeye dewam edıyosun sana dıyorum kı netlık olan bısey soyle ayrıca terbıyesızlık yapmadım 30 yas ustu ınsanlarala alay etmeye utanmıyor musun dedım bunda argo bır kelıme yok keza da oyle oldu ınsanlara bısey vaad edıyosunuz ettıgınız vaadı yerıne getırmıyosun tamm zor bılyılruz farkındayız bare net bısey soyle kı ınsanlar sogumasın demesın ***** gıbı nıye beklıyoruz dıye senın yaptıgın ayıp degıl de benım mı soyledıgım ayıp oldu benım soyledıgım ayıpsa senın yaptıgın ne pekı sormazlar mı adama
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
abı olabılır basım gozum ustune asla sozunu etmıyorum ama 6 7 gıbı basladı sabır demeye saat 10 oldu hala sabır dıyor ya net bısey soylesın gam yersem namussuzum kızdıgım nokta bu yoksa yarın acıacm desın yıne bekelrım 2 hafta beklemısım 2 saat mı beklemıcem ama soyledıgıne kızdım oyunu yapmasına degıl
Hocam Altyapı hazır değil anlatmak istediğim bu ve her şey kod tabanında 1 tane betik hatası bile tüm paketi yenilemem demek. güvenlik amaçlı şifreleme var paketlerde. o yüzden 3 4 kere build almak zorunda kaldım 1 build bile 1 saate yakın sürdüğü için yetişmedi.
daha gırısınden problem basladı acaba oyunda ne hatalar var gırıs ekranın kayıt yapılıyor tarayıcı tamamlıyor ama ne hıkmet gırıs ıd sıfre hatalı dıyor eksık bısey de yok ya sımdı ne olcak bu