Yine bu mevzuya taktım bu aralar.
Normalde daha büyük çemberi olan mobun joint dosyasıyla istediğimiz karakterin joint değiştiriyoruz ama böyle olunca saçma sapan hallere bürünüyor karakter. Amacım karakterin çemberini ve kendisini hiç bozmadan büyütmek.
Uğraşlar sonucu karakteri bozmadan çemberi büyütebildim fakat karakter büyümüyor. Sadece çemberi büyüyor.
Hatta sağ ve sol ele takılan itemleri bile büyütebildim

Tamamen deneme yanılma yoluyla. Dikkat! Eldeki itemleri büyütmüyorum. Karakerin eline ne takarsam otomatik büyük görünüyor. Menzil vs. artmıyor onu denedim.
Her neyse, karakterin çemberi büyüdü ama karakter büyümedi. Olay joint ile alakalı değil diye düşündüm. Bu sefer çemberi kücük bir mobun "item" klasöründen büyük bir mobun "n3cpart" dosyaları ile değiştim. Gördüm ki karakter büyüdü ama çemberi aynı kaldı. Demek oluyordu ki büyük karakter olayı n3cpart ile alakalı. n3cpart dosyası da bizi n3cskin dosyalarına yönlendiriyor. Yani bir karakteri büyütmek için n3cskin dosyalarında oynama yapmamız lazım. Onla bir sürü uğraştım ama bir sonuç elde edemedim.
(Burada çemberi kücük moba felankor n3cpartı yapınca oluşan sonuç var.)
Konuyu açma sebebime geleyim. Karakteri bozear basmış kadar büyütebilmek için exe dosyasıyla mı oynamak lazım yoksa joint ve n3cskins ile deneme yanılma yoluyla mı?