Reklam
2383 için yaptım usko son versionda da çalıştı.Hangi versiyon için yapıldı ?
Merhabalar herkese,
Günlerdir arayıp bulamadığım, onlarca yol ve şifrelemeler denememe rağmen çözemediğim n3anim dosyalarının şifrelerini an itibari ile çözmüş bulunmaktayım.
1 gün öncesine kadar artık umudum kalmayıp forumda yapabilen veya yapmış olan vardır elbet diye yardım konusu açtım ona da cevap gelmedi bu beni daha da hırslandırdı. İnternette onlarca yerde aradım bir yerde de bulamadım. Bu dosyayı ko-yardim kullanıcılarına özel paylaşmak istedim.
Tabiki alıp isim değiştirip yayacak insanlar olacaktır, onlara sesleniyorum lütfen en azından kodu yazan kişinin ismini değiştirmeyin kod'un içinden
Güle güle kullanın arkadaşlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Oha hatırladıEllerine sağlık. Seni tekrar aramızda görmek sevindirdi![]()
Unutmadık ki hatırlayalım reisOha hatırladıEskilerden kim kaldı diyordum ben de tam herkes burdaymış
![]()
bcuode大家好,
我终于破解了 n3anim 文件的密码,为此我苦苦寻找了好几天,尝试了数十种方法和加密技术都未能成功。
一天前,我几乎绝望了,于是在论坛上发帖求助,希望能有人能做到或者已经做到了,但却杳无音信。这反而更加坚定了我的决心。我在网上搜索了无数地方,却始终找不到。我只想把这个文件分享给 Ko-Help 的用户。
当然,肯定会有人盗用这段代码,改个名字,然后传播出去。我呼吁他们:至少请不要更改代码编写者的名字。
祝大家使用愉快。
***隐藏文本:无法引用。***
Aynen öylebcuode
Eline sağlıkMerhabalar herkese,
Günlerdir arayıp bulamadığım, onlarca yol ve şifrelemeler denememe rağmen çözemediğim n3anim dosyalarının şifrelerini an itibari ile çözmüş bulunmaktayım.
1 gün öncesine kadar artık umudum kalmayıp forumda yapabilen veya yapmış olan vardır elbet diye yardım konusu açtım ona da cevap gelmedi bu beni daha da hırslandırdı. İnternette onlarca yerde aradım bir yerde de bulamadım. Bu dosyayı ko-yardim kullanıcılarına özel paylaşmak istedim.
Tabiki alıp isim değiştirip yayacak insanlar olacaktır, onlara sesleniyorum lütfen en azından kodu yazan kişinin ismini değiştirmeyin kod'un içinden
Güle güle kullanın arkadaşlar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler@1910 @hao @NexusACS @pekerbot @TERROR @asd44Prags @Spartus @mbayrak25 @Fawkes07 @CodeACS @macho @ChaosKnightX @gebzespor @felony1 @otchiwa @HALOx @Lazoqlu
Arkadaşlar ufak bir hatadan ötürü frame kayması vardı düzeltildi link güncellendi. 15.4 frame mesela bunu otomatik 15 yapıyordu bu da çok fazla animasyon olunca sonlara doğru frame kayması devasa oluyordu düzeltildi. Kusura bakmayın.
Güncel link : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***